Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, nők! Ti mit gondoltok?

Kismamák, nők! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok még,de már előre tervezek nagyon és az a problémám,hogy a hasamon szőrök vannak amiket persze kiszedek de újra nő és újra kiszedem stb...

na mivel ha terhes leszek és nagy lesz a pocim akkor még rosszabb lesz és félek,hogy már akkor nem tehetek vele semmit mert akkor ártani fogok.Megtiltják majd nekem,hogy külsőlegesen eltávolítsam vagy sem?

Elég buta dolog...de engem aggaszt:/

2013. jún. 9. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szedtem a köldököm alatti vonalban. Hol gyantával, hol borotvával.

Viszont amióta terhes vagyok csak csipesszel 1-2 nagyon erős hosszú szálat húzgálok ki.

Nem érdemes leszedni, mert a terhesség alatt, a hormon változások miatt még több szőr nő(het) amik, szülés útán kiperegnek. Viszont ha leszeded őket akkor, egy életen át küzdhetsz még azokkal is!

2013. jún. 9. 16:08
 2/11 Kerria ***** válasza:

nekem a köldökömtől lefelé van pár szőrszál, de ha hagynám megnőni akár fonni is lehetne :s szóval ezeket én mindig leborotválom...

Amikor nem vagyok várandós, akkor szőrtelenítőkrémmel szoktam, vagy ha kozmetikushoz eljutok, akkor ő legyantázza.

2013. jún. 9. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a terhesség alatt kiszőrösödött a pocakom, előtte nem volt ilyen gondom. De nekem azt mondták, hogy inkább ne piszkáljam, majd úgyis kihullik szülés után, így is lett...

Szóval szerintem csak óvatosan. Én úgy hallottam gyantázni sem jó ötlet terhesség alatt, mert összehúzódásokat okoz...úgyhogy én nem merném...

2013. jún. 9. 16:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Így általánosságban mi ritkíthatná jobban szülésig?

Epilálás vagy gyanta?

és melyik termék a legjobb?Mit használtok?:)

2013. jún. 9. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség alatt a kismamák 60-80%nak szőrös lesz a hasa, akár az egész. Ezeket mi úgy tanultuk (kozemtikus vagyok) hogy nem szabad eltávolitani, én a vendégeimnek is ezt mondom nem is szokták eltávolitani a lgtöbben. Ez a szőrösödés ahogy jön szülés után pár héttel el is fog mulni. Ahogy jött megy is. Ezt csak pluszban mondtam az hogy alap esetben szeded a te dolgod, sok nőnek van pár szál. viszont én annak utána néznék ahelyedben hogy nem hormon probléma okozza-e.... Gyajran ez van a hátterében, na meg a borotválás. Csak kisterületen elkezdik aztán egyre nagyobb területen kell szedni....
2013. jún. 9. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Én évekig gyantáztam! Aztán ahogy terhes lettem kevesebb lett és halványabb! Most már csak engem zavar a tudat, így ha dokihoz megyek akkor szoktam gyorsan leszedni borotvával ami erősebb!
2013. jún. 9. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szőrös volt terhesség előtt úgyhogy én epilátoroztam. Aztán terhesen sokkal kevésbé szőrösödtem. Nem csak a hasamon hanem a lábamon is, de továbbra is epilátoroztam csak ritkábban. Nemrég szültem és most szinte semmi nincs, de lehet ha abbahagyom a szoptatás akkor újra szőrös lesz. (De nagyon reménykedek benne hogy így marad annyira élvezem.)
2013. jún. 9. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
6-os vagyok! Most tartok a 2. terhességem 18. hetében, és még kevesebb a szőr rajtam, mint az 1. szülés után! :D
2013. jún. 9. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz, ha terhesség alatt kihúzogatod a szálakat. De a borotválástól sztem csak még feltűnőbb lesz a dolog.

Ha most annyira szőrösödik a hasad, hogy ez már zavaró, sztem vizsgáltasd ki magad, lehetséges, hogy vmi hormonprobléma jele lehet.

2013. jún. 9. 18:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat:)

Nem hiszem hogy hormon probléma,de azért jó lenne ha kiderülne...ha mégis:)

és ezt hol tudom szakszerűen kivizsgáltatni?

2013. jún. 10. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!