Mit gondoltok erről a kislány névről?
Sziasztok!
Ez az első kérdésem ezen az oldalon!:)
Kíváncsi lennék arra, hogy Ti mit gondoltok? Persze már eldöntöttük, de érdekelne!
Az apuka olasz, így a vezetéknév is! Nagy a nevek tárháza Olaszországban, de nagyon tetszik ez a név, illetve tetszett is!
A kislányunk neve :Ellie (ejtsd:Elli)
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!:)
Bár lehet viccesen hangzik, nekem a Dallas sorozat ugrott be, ott hívták a Ewing-ok Édesanyját Elli-nek...bár lehet másként írják, hisz az nem Olaszország, hanem Amerika.
Alapjában véve nekem tetszik, egyszerű és szép. Gratulálok a választáshoz :)
Nekem nagyon tetszik!Szép név.
Különleges. :)
Szia! :)
Nem akarlak lelombozni, de nekem nem nagyon tetszik a hangzása, olasz környezetben sem. Nyilván, nem Magyarországra szánjátok, de én mégis próbálnék olyan nevet választani ami ilyen szintén mindkét országban megállja a helyét, ha esetleg nagylányként úgy gondolná, itt akar boldogulni. Pl. Viktória / Victoria
Szóval, röviden, nekem nem igazán tetszik, más nevet választanék, de azért gratula a babához és üdv itt a GYK-n! :)
Jaj de jó, hogy nem csak nekünk tetszik! A környezetünkben nem mindenkinek nyerte el a tetszését!
Kerria!:) Nekünk is eszünkbe jutott! Elsőnek nem is értettük miért mondják, hogy Dallas:) De aztán leesett mind a kettőnknek!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló!
Köszi a köszöntést:-)
Magyarországon születik, egyelőre tervezzük, hogy itt élünk!
Igen, ez fontos és nem is írtam ki a kérdésbe! Akkor pótoltam!:)
Nekem ami tetszik (de nem megy apuka vezetéknevèhez) :Debora, Giusy (vagy Giuseppina), Carmen, Arianna, Francesca, .
Mondjuk amit te választottál az is szép, a környéken még nem hallotam.
Csak ne járjatok ugy mint mi. 6 honapig kerestünk egy olyan nevet ami nincs a környéken (és még tetszik is), haza jöttünk a babával két napra rá hallom a szomszédot amint a "babám" nevét kiabálja.. sajnos mint kiderült igy hívják a nagy lányát, aki épp akkor költözött haza... amúgy megkérdezhetem honnan irsz? Én észak Olaszország.
Itt vagyunk Mi még Magyarországon!:-)
A párom Prato-ból érkezett!
Szegény, biztos furcsán néztél, mikor a bábáskodott nevét hallottad a szomszédtól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!