Szerintetek kisfiu vagy kislany? Van kedvetek tippelni? Eddig minden doki mast mondott meg mindig 50/50 vagyok, nem hiszek egyiknek se. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
2012. okt. 8. 23:30
1/38 A kérdező kommentje:
2012. okt. 8. 23:34
3/38 anonim válasza:
pedig valamelyik dokinak hinned kell, mert nem nagyon lehet más csak vagy kisfiú, vagy kislány. Esetleg még az lehet, hogy neked kell majd döntést hoznod a kérdésben.
4/38 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem h egyikben sem bizom,akkor inkabb a sajat szememnek vagy megerzesemnek.
2012. okt. 8. 23:42
5/38 anonim válasza:
Szerintem kislány, de menj el egy 4D uh-ra, ott tutira megmondják.
7/38 anonim válasza:
hasonló az én pindurom lába közéhez, szerintem is kislány :) 4D-n tutira megmondják, szerintem érdemes lenne elmenni egyre :) nekünk is tutira mondtak nemet, és az is maradt, remélem még 10 hét múlva is az lesz amikor mér kifele jövőben lesz ^^
9/38 anonim válasza:
hát nekem nem úgy tűnik hogy 50-50----én egyértelmű kislánynak látom :)))
szerintem jobban meg sem mutathatta vna amilye van.....a dokinek biztos nehezére esett megnézni :S
10/38 anonim válasza:
Szia.
Én totál kislánynak látom!
Ha vigasztal az én picim ugyanilyen pózban és ugyanilyennek mutatta magát és a dokim kisfiút tippelt..Én őt is lánynak láttam...
Én a 17.héten voltam és akkor azért még előfordulhat h benézik.
Megkérdezhetem neked hányadik héten készültek a felvételek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!