Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Tán jó a doki...

Mit gondoltok? Tán jó a doki megérzése?

Figyelt kérdés
2009. aug. óta nem mensiztem. Végre kitalálták, h szedjek clostyt. Júliusban kezdtem napi 1 szemmel. Augban megjött végre. Aztán megint szedtem 2*1et. Szeptemberben kicsit később mint augban de megjött. és aztán nem szedtem. De oktben nem is jött meg. Voltak és vannak tünetek amik babára utalnak. Voltam 38ik napomon dokinál. Rögtön hcgre küldött. Negatív lett. De a doki nem mert gyógyszert adni mert fél h esetleges korai terhesség és nem akar neki menni gyógyszerrel. Most idéztem tőle. Tegnap előtt a 43ik napomon rózsaszín folyásom volt aztán később 1csepp vér. De azóta semmi.
2010. nov. 3. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
És UH vagy teszt?Abból kiderülne, nem?
2010. nov. 3. 09:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Na ez a felháborító!Nem titok, sőt kürtölöm is ahol csak lehet, h a Székesfehérvári szemetekről van szó.Ez nem kórház, ez egy kín barlang!!!!!!Semmi.Vért vettek, de az negatív de uh-ot nem néztek.De még closty szedés alatt sem.Most próbálok bejutni a budai meddőségibe mert ez itt katasztrófa.Tesznek az emberre.Szemétládák.
2010. nov. 3. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet. Én s fehérárra tartozom, de oda csak akkor megyek, ha visznek. Ezért Budapesten van magándokim.
2010. nov. 3. 10:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor tudod miről beszélek:(Szörnyetegek ezek nem dokik.Csak tudod az a dühítő, h fizetjük keményen a tb-t és ahhoz h normálisan bánjanak velünk még több pénzt kell fizetni csak néha nem tom honnan.....:(
2010. nov. 3. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is Fehérvárhoz tartozom, de Tatabányára jártam magándokihoz és ott is szültem. Ennek oka az, hogy én is rengeteg rosszat hallottam a fehérvári kórházról.

Ha most csinálsz tesztet nem mutat ki semmit?

A helyedben egy magándokihoz elmennék és megnézetném uh-val. Nem olcsó, de ha baba van az ügyben, tényleg jobb minél előbb megtudni.

2010. nov. 3. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:

De, ha volt a kérdezőnek vérvétele, az kicsit biztosabb, mint bármelyik teszt. Ha nem volt a vérében HCG, akkor nem terhes.

De én is azt mondom, hogy valahogy harcold ki magadnak az uh-t vagy menj el magándokihoz.

2010. nov. 3. 11:39
 7/10 eszo ***** válasza:

az a vérvétel is lehettet még korai..

én tesztelnék a helyedben..aztán ha + ha - , mennék dokihoz, mert ez a menzikimaradás nem normális..

2010. nov. 3. 11:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Már bejelentkeztem a Budai meddőségi centrumba.És a napokban tesztelek is.Az a baj, hogy ha szépen kérem a dolgokat kiröhögnek h ők az orvosok, ők tudják mit kell tenni.Ha meg kinyitom a szám, h igenis tessék rendesen megvizsgálni, még nekik áll feljebb s kis híján kipenderítenek a kórteremből.Undorítóan bánnak a beteggel.Képzeljétek, most utóbb is annyi volt a doki véleménye, h hát ez ugyan negatív de lehet h korai terhesség és még nem mutatja a vér.Ennyi.Közölte, h ha nem jön meg akkor jövő hónapban menjek vissza.Böszme semmihez nem értő ember kínzó banda!!!!!!Most tesztelek a napokban, de biztosan negatív lesz és várok decemberig.Akkora van időpontom a budaiba.Ha meg az ég kegyes lenne hozzám s mégis pozi tesztem lenne, irány magán doki.Még nem tudom honnan szerzek rá pénzt de szerzek.
2010. nov. 3. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én szfvárra szoktam menni és én sem vok megelégedve velük mert úgy bánnak az emberrel mintegy kutyával...
2010. nov. 5. 12:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Az ember a kutyával külömben bánik mint ezek a sarlatánok velünk.Szégyen komolyan mondom!!!!!!
2010. nov. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!