Szerintetek kisfiu vagy kislany? Van kedvetek tippelni? Eddig minden doki mast mondott meg mindig 50/50 vagyok, nem hiszek egyiknek se. Mit gondoltok?
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
korábbi válaszoló vagyok.
Ez alapján szerintem kisfiú.Ez nem a köldökzsinór a lába között.
Hány hetes vagy?
Nekem az a fura,hogy nem a köldökzsinórt keresik a dokik,hanem a heréket.Az alapján szokták a fiúkat megmondani.Nálunk is így volt!
ugye az nem lehet h ketten vannak ?? :)
mert az első képeknék tuti kislányt mondtam vna, de most elbizonytalanodtam :DDDD
de ezen nincs meg a jellegzetes 3 csík,ami lányoknál szokott lenni:(
Nem tudom megtudod e ezt nyitni:
Szerintem a te fotódon is ez látszik.
Szerintem is várjál még!
A 24.hét körül és után szokták tisztán látni a dolgokat!
Nekem a dokim a 17.héten csak "tippre" mert bármit is mondani,mert azt mondta kell még pár hét,h biztosan látszódjon.
Nekem a nagyobbaknál a 12.héttől megtippelték jól és nem is változott.
Akkor mondták,hogy nem a köldökzsinórt nézik,hanem a kis golyókat keresik:)De az elején ezek könnyen összetéveszthetőek a punival;-)
Én csak az utolsó képed alapján mondtam,h nagyon fiú.Az enyémeknél is így nézett ki.
szia!
sztem fiú! az első 3 képen a zacskó látszódik alulról és amit feltöltöttél utolsónak azon már a kuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!