Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kisfiu vagy...

Szerintetek kisfiu vagy kislany? Van kedvetek tippelni? Eddig minden doki mast mondott meg mindig 50/50 vagyok, nem hiszek egyiknek se. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

2012. okt. 8. 23:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
maradok a válaszomnál hogy kislány :) nem hiszem hogy az kuki lenne, szerintem az a köldökzsinór :)
2012. okt. 9. 09:41
 22/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat,annyira bizom benne h kislany h fel sem tudom fogni h lehet h kisfiu,imadom igyis ugyis de megmondom oszinten ido kell h feldolgozzam. Szegyelem is magam erte csak mar annyira beleeltem magam,de mindenkepp az a fo h egesseges legyen az en kisbabam.
2012. okt. 9. 09:48
 23/38 anonim ***** válasza:

korábbi válaszoló vagyok.

Ez alapján szerintem kisfiú.Ez nem a köldökzsinór a lába között.

Hány hetes vagy?

Nekem az a fura,hogy nem a köldökzsinórt keresik a dokik,hanem a heréket.Az alapján szokták a fiúkat megmondani.Nálunk is így volt!

2012. okt. 9. 09:53
 24/38 anonim ***** válasza:

ugye az nem lehet h ketten vannak ?? :)

mert az első képeknék tuti kislányt mondtam vna, de most elbizonytalanodtam :DDDD

2012. okt. 9. 10:01
 25/38 A kérdező kommentje:
19 hetes es 4 napos vagyok,a koldokzsinor tuti h a laba kozt volt a doki is mondta es a "kuki" nem mindig villogott a lsba kozt ha szet tette ezert gyanus nekem.
2012. okt. 9. 10:02
 26/38 A kérdező kommentje:
Egy baba van:) en nagyon bizonytalan vagyok:)
2012. okt. 9. 10:03
 27/38 anonim ***** válasza:

de ezen nincs meg a jellegzetes 3 csík,ami lányoknál szokott lenni:(

Nem tudom megtudod e ezt nyitni:

[link]

Szerintem a te fotódon is ez látszik.

2012. okt. 9. 10:07
 28/38 A kérdező kommentje:
Igen,koszi szepen. Mar mindenkepp baratkozom a gondolattal most meg tudod attol felek h beleelem magam h fiu es 3 het mulva megint azt mondjak h lany..... Egyik doki sem engedi h szines rucikat vasaroljak:( pedig lehet konnyitene a helyzeten ha elkezdenem a kek kollekciot:-D de ha megis lany:) nektek mindig pontosan megmondtak nem tevedett a doki egyszer sem?
2012. okt. 9. 10:18
 29/38 anonim ***** válasza:

Szerintem is várjál még!

A 24.hét körül és után szokták tisztán látni a dolgokat!

Nekem a dokim a 17.héten csak "tippre" mert bármit is mondani,mert azt mondta kell még pár hét,h biztosan látszódjon.

Nekem a nagyobbaknál a 12.héttől megtippelték jól és nem is változott.

Akkor mondták,hogy nem a köldökzsinórt nézik,hanem a kis golyókat keresik:)De az elején ezek könnyen összetéveszthetőek a punival;-)

Én csak az utolsó képed alapján mondtam,h nagyon fiú.Az enyémeknél is így nézett ki.

2012. okt. 9. 10:38
 30/38 anonim ***** válasza:

szia!

sztem fiú! az első 3 képen a zacskó látszódik alulról és amit feltöltöttél utolsónak azon már a kuki.

2012. okt. 9. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!