1 éves fiamnak már vagy 2 hete lágy a széklete. A doki azt mondta h nem hasmenés, de én aggódom! Mit gondoltok?
-6 foga jön egyszerre
-hétfőn,kedden volt egy kis láza
- 2x voltunk dokinál kapott antibiotikumot,calcimuscot,c-vitamint
-a doki azt mondta h ez nem hasmenés,bár ezt csak elmondás alapján véleményezte
-nem folyós,nem sugárba jön neki,de elég lágy,bocsi de olyan bébiétel állagúhoz tudom hasonlítani(ne haragudjatok,de próbálom megértetni magam)
-a doki erre mondta h nem hasmenés és nem adott rá semmit,én öncélúlag vettem neki normafloret
Aggódom.Napközbe teázik sokat,reggelire Uht tejet kap,semmi különöset nem tapasztaltam eddig rajta,nem volt kiütéses semmi.
Vélemény?
ez nem hasmenés,
Mire kapott antibiotikumot? Nem írtál semmit amire antibiotikum kéne
két napig lázas volt,a legmagasabb 39 fokos volt,kicsit folyt az orra,meg a doki még mondta h picit piros volt a torka,de arra nem írt semmit....erre kapott antibiotikumot
akkor miért ilyen lágy neki?vagyis mitől lehet?vagy ez normális?
hááát nem tudom milyen orvos aki erre már antibiotikumot ad. Mit fog adni, ha tüszös mandulagyulladása van?
lehet laza pl a gyógyszertől is
Ez még tényleg nem hasmenés. Az én kislányomnak mindig ilyen a széklete, azt mondta a doki, hogy ez teljesen normális, nincs semmi gond ezzel. Még mindig jobb ez, mintha kőkemény lenne és szenvedne, mire kinyom egy keveset magából.
És igen, lehet az antibiotikumtól, lehet a fogzástól, lehet a betegségtől. A normaflor az nem árt, adhatod neki nyugodtan, mert erősíti az immunrendszerét, valamint az antibiotikum és a betegség után egy kicsit rendbe teszi a bélforáit is, amit eléggé megvisel egy antibiotikum kúra.
Ne aggódj, semmi gond nincs ezzel a kakival. Akkor lenne gond, ha bűzös és nyálkás is lenne, esetleg még véreskés is.
Amúgy én sem értem, hogy "ennyiért" miért írt a doki antibiotikumot...
Nem lehet, hogy a tejtől ilyen a széklete. Nekem attól szokott hasmenésem lenni.
Az én kisfiamnak mindig ilyen, sőt volt már ennél jóval folyósabb is, és még az sem volt hasmenés (orvos a férjem, és még 3-an a családban, szóval meg tudják állapítani :)).
Antibiotikumot én nem adnám be neki, amíg nincs elhúzódó, torok/mandulagyulladása, mert a vírusokkal szemben nem sokat tesz az antibiotikum... inkább egy kis immunrendszer erősítés. A Normaflore csak jót tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!