Biztatnátok, hogy nem vetélek el?
Még friss a terhesség, utolsó menstruációm szerint 5+2 hetes vagyok.
Tegnap veszekedtünk a férjemmel, külön is aludtam tőle. Bár reggel kibékültünk, egész éjjel nagyon nyomorultnak éreztem magamat, és eszembe jutott, hogy akár el is vetélhetek.
Ma észrevettem egy kis rózsaszínes folyást a bugyimon, és azóta frászban tartom magamat, hogy vetélés kezdődik. :( Konkrét vérzés vagy görcsölés nincs, csak a napok óta tartó mindjárt megjön érzés néha.
Kerüld a stresszt. Nem tudom, hogy nálam a stressz váltotta-e ki a vetélést, vagy már éreztem valamit és azért voltam feszült, de emlékszem, hogy azon kaptam össze a férjemmel, mert 4-es pelus helyett 4+ pelust hozott a lányunknak, és miért nem figyel arra, amit mondok, és mi a fenét csináljak a nagyobb méretű pelussal. Ez jelentéktelen dolog, de olyan szinten ki voltam akadva, mintha az életünk múlna rajta. Két héttel a kimaradt mensi után megjött a vérzésem. A doki szerint korai vetélés volt.
Mondjuk az is furcsa volt, hogy nagyon halvány pozitív tesztem lett csak, szóval valószínűleg nem fejlődött rendesen az a terhesség, és azért történt mindez, mindenesetre a stressz nem tesz jót.
Viszont arra készülj fel, hogy a hormonok nagyon dolgoznak benned ilyenkor, és még ha a férjed nem is hibás, előfordulhat, hogy olyat vágsz a fejéhez, amit nem kéne.
Nagyon köszönöm a biztatásotokat, kicsit tényleg nyugodtabb vagyok, és remélem, hogy nem lesz gond.
Utolsó, sajnálom, ami veled történt. Igazad van, a hormonok nagyon le tudnak teperni, de szerintem mindketten hibásak voltunk. Viszont a fiaimat várva nem volt semmiféle színes folyás vagy hasonló, ezért is ijedtem meg annyira. Holnap csinálok egy tesztet, hát remélem, nem lesz halványabb a csík, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!