Pszichésen hogy dolgozzam fel?
Kerdezo!
1. Anyosod h+lye, tojd le mit mond!
2. Meg megfordulhat a gyerek siman. Szerintem elore sirankozas helyett inkabb keress a neten specko tornagyakorlatokat, hogy megforduljon. (En is neten talalt gyakorlatokkal probaltam, es a 38. het utan meg ketszer is megfordult, szoval nem remenytelen.)
3. Van olyan orvos, akotobbedik szulest vallal farfekvesben is, ha bator vagy...
4. Ha megis csaszar lesz, akkor se keserdj el, jobb, mint ha baja lenne a babanak. A lenyeg, hogy egeszseges legyen, nem?
5. Mikozben a babafordito gyakorlatokat csinalod, kerlek, lapozgasd kicsit a helyesirasi szotart, mert ez az "ilyesztget" eleg ijeszto.:-)
Az ilyen embert mint anyósod, én úgy rúgnám pitsán, hogy három hétig ülni nem tudna.
Idióta korlátolt marhák, ha császár, császár, engem piszkosul nem izgat, ki mit gondol róla.
Az a fő, hogy mi egészségesek legyünk - baba meg én -, ha műtéttel, akkor azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!