Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy császárral szültem?

Figyelt kérdés

3 hete született meg a lányom császárral, komplikációk miatt.

már a szülőszobán voltam 1,5 perces fájásokkal, szépen tágultam is, burokrepesztés is volt. de romlott a pici szívhangja, a doki szerint a köldökzsinór a nyakán volt (később derült, ki a műtét alatt, hogy nem), ezért áttoltak a műtőbe.

akkor megkönnyebbülés volt, hogy "megszabadultam" a fájásoktól, de utólag úgy érzem kimaradtam valamiből, és nagyon fáj, hogy nem tudtam megszülni a lányom. igazából nem is tudom elmondani milyen érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.. de nem jók :(

persze az a legfontosabb, hogy egészséges, és nem lett semmi baja a babának.

2013. márc. 27. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Gondolj arra, hogy muszáj volt, mert romlott a szívhang. Azzal csak veszítettél volna ,ha nem császároznak meg.
2013. márc. 27. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
13%

a kérdésed alapján gondolom eslő babuci

szerintem lesz még alkalmad szülni, ha nem akkor kérj egy közeli ismerősödtől segítséget ( ha lehet olyat aki átélt hasonlót )

sok sikert

2013. márc. 27. 19:58
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ezt nagyon túlreagálod.
2013. márc. 27. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Én is császárral szültem, de az életünkkel fizettünk volna, ha nem császároznak. Nem érzem, hogy bármit is vesztettem ezzel, vagy bármiből is kimaradtam volna, azt meg pláne nem, hogy ezzel kevesebb vagyok.

Úgyhogy nem is értelek. Mivel több az a nő, aki természetesen szül? Semmivel. Nem te akartad így, hanem így hozta a sors és ez volt a legjobb döntés abban a helyzetben.

2013. márc. 27. 20:00
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Én nem értem mit kell ezen feldolgozni. Van egy egészséges gyereked, ott van veled, erre gondolj és lépj előre, ne ezen rágódj!
2013. márc. 27. 20:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
édesanyám mindhármunkat császárral szült (sajnos mindhármunknál bizonyos komplikációk miatt), de soha nem érzett úgy emiatt, ahogyan Te. szerintem ez elmúlik :)
2013. márc. 27. 20:03
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Ne vedd ennyire tragikusan, ha ezen nem tudod túl tenni magad, ez egyenes úton vezethet a terhesség utáni depresszióhoz! Átéltem, tapasztalatból mondom, hogy ne ostorozd magad, mert nem jó kedvedből alakult így! Ha még terveztek babát, szülhetsz még simán! Kegyetlen időszakom volt az, ezért tanácsolnám, hogy szedd össze magad gyorsan, mert nagyon rossz vége lehet, a feszultséget pedig átveszi a baba, egy pihentető 3 órát se fogsz tudni aludni! Kitartás, ettől még jó anya vagy!!
2013. márc. 27. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem császárral szültem, viszont annyira borzalmas volt, hogy a végén nem az a várva várt eufórikus boldogság jött, hanem az volt az első gondolatom, hogy végre vége. Nekem meg ez fáj, emiatt vannak bennem rossz érzések.

Annak örülj, hogy mindketten egészségesek vagytok, ez a legfontosabb, nem pedig az, hogy ki hogyan szül...

Sok boldogságot a pici lányhoz!

2013. márc. 27. 20:49
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

Például dolgozd fel úgy,hogy légy büszke arra hogy jobban megszenvedtél vele,mint aki 3 óra alatt kipottyantja magából. És meg tudtad volna szülni,csak akkor a baba látta volna kárát,miatta nem szabadott várni még x órát.

Átéltem én is ezt,igaz nem császár volt, de vákuumos hasbakönyöklős mészárszék lett a vége, kb azt éreztem hogy nem én szültem,csak kinyomtak mint egy fogkrémes tubust. Hát nem volt katartikus,büszke,megkönnyebbülés a végére ahogy azt néhol olvastam. De ez csak pár napig tartott,aztán már egyáltalán nem érdekelt..Én anno soha senkitől nem kérdeztem meg hogyan szült, csak tisztelem a nőket akik kihordanak és világra hoznak egy gyereket. Szerintem nem semmi meló.

2013. márc. 27. 20:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim ha nem császár a vége,ottmaradhattunk volna mindketten és örüljünk hogy van ugymond ez a lehetőség.Gondolkodj ugy hogy ennek köszönheted hogy él a babád!!
2013. márc. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!