Hogy dolgozzam fel, hogy császárral szültem?
3 hete született meg a lányom császárral, komplikációk miatt.
már a szülőszobán voltam 1,5 perces fájásokkal, szépen tágultam is, burokrepesztés is volt. de romlott a pici szívhangja, a doki szerint a köldökzsinór a nyakán volt (később derült, ki a műtét alatt, hogy nem), ezért áttoltak a műtőbe.
akkor megkönnyebbülés volt, hogy "megszabadultam" a fájásoktól, de utólag úgy érzem kimaradtam valamiből, és nagyon fáj, hogy nem tudtam megszülni a lányom. igazából nem is tudom elmondani milyen érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.. de nem jók :(
persze az a legfontosabb, hogy egészséges, és nem lett semmi baja a babának.
Nagyon egyetértek az utolsóval. Talán azért is vannak benned ezek az érzések, mert nem erre számítottál. Már szinte majdnem kint volt, amikor áttoltak a műtőbe.
Azt hiszem, én teljesen megértelek. Én sem azzal számoltam, hogy császár lesz. De rossz volt a szívhang. Egyre rosszabb. Muszáj volt a műtőbe menni... Utána rossz érzés volt.
Nem tudok mást, csak megérteni téged. Teljesen.
De próbálj meg minél kevesebbet foglalkozni ezzel az érzéssel. Akármitől is romlott a szívhangja, az életébe kerülhetett volna, ha nem létezik a császármetszés.
Nézz rá a Picidre, és töltsön el öröm, hogy van rá lehetőséged, hogy nézheted, és hogy ő a tiéd/tiétek! :-)
Sok örömöt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!