Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy császárral szültem?

Figyelt kérdés

3 hete született meg a lányom császárral, komplikációk miatt.

már a szülőszobán voltam 1,5 perces fájásokkal, szépen tágultam is, burokrepesztés is volt. de romlott a pici szívhangja, a doki szerint a köldökzsinór a nyakán volt (később derült, ki a műtét alatt, hogy nem), ezért áttoltak a műtőbe.

akkor megkönnyebbülés volt, hogy "megszabadultam" a fájásoktól, de utólag úgy érzem kimaradtam valamiből, és nagyon fáj, hogy nem tudtam megszülni a lányom. igazából nem is tudom elmondani milyen érzéseim vannak ezzel kapcsolatban.. de nem jók :(

persze az a legfontosabb, hogy egészséges, és nem lett semmi baja a babának.

2013. márc. 27. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mivel ez nem volt benne a számításodban,és hirtelen döntés volt ezért megvisel,így utólag is.De én is csak azt tudom mondani amit előttem már elmondtak.De annyival azért kiegészíteném,hogy amellett,hogy van egy gyönyörű egészséges babád,akit a szíved alatt hordtál,és a világra jött,szerintem mindegy milyen módon,hogy császárral,vagy simán született örülj neki.Nagyon sokan vannak akiknek ez nem adatik meg,és más gyermekét nevelik,olyan szeretettel mint a sajátjukat.Ők tényleg kimaradtak valamiből,de te nem.Próbáld meg túltenni magad a történteken,és jó babázást.
2013. márc. 27. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon egyetértek az utolsóval. Talán azért is vannak benned ezek az érzések, mert nem erre számítottál. Már szinte majdnem kint volt, amikor áttoltak a műtőbe.

Azt hiszem, én teljesen megértelek. Én sem azzal számoltam, hogy császár lesz. De rossz volt a szívhang. Egyre rosszabb. Muszáj volt a műtőbe menni... Utána rossz érzés volt.

Nem tudok mást, csak megérteni téged. Teljesen.

De próbálj meg minél kevesebbet foglalkozni ezzel az érzéssel. Akármitől is romlott a szívhangja, az életébe kerülhetett volna, ha nem létezik a császármetszés.

Nézz rá a Picidre, és töltsön el öröm, hogy van rá lehetőséged, hogy nézheted, és hogy ő a tiéd/tiétek! :-)

Sok örömöt!!!!

2013. márc. 27. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez drasztikus de gondolj arra mi minden baja lehet egy olyan babának akinek oxigénhiányosan kell világra jönnie...most ez lehet hogy furán hangzik, de kaptál egy egészséges csecsemőt és valószínűleg semmi nagyobb gonddal nem kell számolnotok! Én rendszeresen viszem a kisfiam fejlesztésre (nem a szüléssel függ össze a baja) és nagyon sok olyan ismerősünk van ahol bizony szülés közbeni oxigénhiány miatt sérült a baba. Sokan persze már teljesen jól vannak, de mozgásfejlesztés, korai fejlesztés és sok egyéb rájuk fért nem beszélve az aggodalomról amit a szülő érez ilyenkor hogy LESZ e minden rendben még valaha.
2013. márc. 28. 06:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem csak 1 tanácsom van. Adj időt magadnak bőven. Nekem sok-sok hónap kellett hozzá... Nekem úgy volt könnyebb, hogy sokat beszéltem azokról a dolgokról ami bántott... Teljesen megértelek! Fel a fejjel 3 hét nagyon kevés.
2013. márc. 28. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!