Szült már valaki kancsalság miatt császárral?
Figyelt kérdés
3 éves koromban kancsalság miatt megmütötték a bal szemem, csal el cseszték mert kancsal maradtam. A védönö azzal riogat hogy ez miatt császározni kell majd. De már van egy lányom és öt rendesen hüvelyi uton szültem, nem lett semmibajom. Szerintetek most más lesz? Ez miatt meg császározhatnak majd? Nagyon félek töle.2013. márc. 20. 16:53
1/8 anonim válasza:
Ha már egyszer szültél hüvelyi úton, akkor most is szülhetsz szerintem.
2/8 anonim válasza:
Szerintem is szülhetsz természetes úton. A védőnőd nem értem miért mondd ilyeneket, ő mióta lett nőgyógyász?
3/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom de nála az is császáros lesz aki szemüveges. Elég kezdö védönö. A gyerekekkel még el van , de aterhes tanácsadásban még nagyon kezdö. De ijesztegetésben nagyon ott van. Vérnyomásommal is ijeszteget csak most az egyszer mért 142-öt és már azt rebrsgeti hogy korházba kerülök magasvérnyomással. Tényleg ha az elsö gyerekemmel nem volt magas vérnyomásom akkor a másodikkal sem lesz? Vagy ez változo?
2013. márc. 20. 19:33
4/8 anonim válasza:
Szia!
Engem kétszer műtöttek kancsalság miatt, 8 és 16 évesen. Jelenleg már nem látszik, szemüveget sem kell hordanom. Kétszer szültem spontán, most fogok újra, 39 hetes terhes vagyok. Még soha senkiben nem merült fel, hogy emiatt császározzanak.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát engem sem fognak ha nem muszáj az tuti. Nem tudom mit akar ez a védőnő 132-es vérnyomásra is azt mondja hogy figyeljek oda nehogy magas legyen a vérnyomásom mert kórházba fektetnek magas vérnyomással. Ma is 115 volt.
2013. márc. 21. 10:51
6/8 anonim válasza:
Az ilyen nem való védőnőnek. Mit kell itt paráztatni, van elég para így is minden kismamában. Idióta!
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok. A védőnőnél nekem magas a vérnyomásom, ezért itthon majdnem minden nap mérem, felírom és elviszem neki. Nst-n is mérik a kórházban, legutóbb 100/50 volt, így a védőnő elismerte, hogy tényleg tőle magas :). Egyébként le lehet mondani a védőnői szolgáltatásról...
8/8 anonim válasza:
Szia.Engem is 3évesen mütöttek,ott elcseszték nekem is aztán 13évesen "megcsinálták".Kozmetika volt,nekem mindkétszer szemizmot varrtak.Első szülésemnél ez felsem merült,meg a vége császár lett,nem kellett erőlködnöm így nem volt semmi.Most szóltam a dokinak aki majdnem melegebb éghajlatra küldött,mert ez nem számit...Hát szerintem nem így van izmot varrtak,azért ha az felszakad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!