Kancsalsági műtétre lesz majd szüksége a fiamnak, de bizonytalan vagyok, hogy mikor lenne majd optimális ez a beavatkozás. Tudtok ebben tanácsot adni?
Ha a Ti gyereketeknél is szükség volt ilyen műtétre, azt hány éves korában végezték el?Tartósnak bizonyult-e az eredmény vagy meg kellett ismételni a műtétet?
A kisfiam 5 éves és az egyik szemére 15 fokos a kancsalsági szöge, én úgy terveztem, hogy 7 évesen ha iskolába megy, akkor megcsináljuk neki a műtétet, de a doktornőnk le akar beszélni, szerinte ráérünk 9-10 éves korban, mert akkor nagyobb a valószínűsége, hogy nem lesz szükségünk több beavatkozásra.Én viszont nem szeretném ha emiatt csúfolnák a nagyobbak a suliban és kisebbségi komplexust okozna ez nála.Most az oviban még nincs ebből gondunk, a gyerekemet sem zavarja, szerintem nem is tudja mit jelent a kancsalsága:)
Szia!
Nem tudom hol laksz, de talán ...
Mi szemhéjcsüngés miatt fogunk menni, csak még pici hozzá a kisfiam.
Köszönöm szépen, én is arra gondoltam, hogy 7 évesen, amikor iskolába megy, megműttetjük,hogy a sulit már ne kancsalon kezdje.Nem szeretném, ha az én bátor, talpraesett kisfiamból, egy visszahúzódó, szégyenlős gyerek lenne kancsalsága miatt.
Csak sajnos a doktornőnk valamiért le akar bennünket erről beszélni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!