5napja elveteltem, a baba kicsusszant, ma voltam ultrahangon es aztmondtak h nem kell vakumozni. Lehetseges h beavatkozas nelkul rendben legyen minden? Mas is volt igy?
Szia . Nagyon sajnálom :(
Hány hetes voltál?
Lehetséges, persze, ha doki is látott!
Én is novemberben, pozi tesztem volt aztán 1 hétre rá elkezdtem vérezgetni aztán abba is maradt de nem olyan volt mint máskor. Elmentem a dokihoz és megállapította, hogy nincs semmi kicsusszant magától pedig semmi ilyen nagyobb darab nem jött ki belőlem :( úgyhogy létezik igen :(
Viszont most már 10 . hetes kismama vagyok :)
Fel a fejjel és sok sikert a továbbiakhoz! :)
Ne hibáztasd magad! Nekem 2 vetélésem volt. az első után 3 hónapot vártunk mégis elvetéltem. Aztán a második műtét után azonnal jött a következő, meg sem jött 1 mensi sem. MOst 22 hetes vagyok (van már egy 4 éves kislányunk)
Sok sikert és csak előre tekinteni!
Részvétem!
Még évekkel ezelőtt volt egy hasonló esetem, de nekem fiatalabb volt... a pozitív teszt utáni héten voltam én is.
Annak ellenére viselt meg a dolog, hogy egyáltalán nem tervezett terhesség volt, sőt! Még a kapcsolatot sem terveztem.... Így nyilván nem próbálkoztunk utána.
Viszont 3,5 évvel később, amikor a kislányunkat terveztük a férjemmel, ő azonnal jött és problémamentes volt a terhesség végig.
Ne hibáztasd magadat, nem tehetsz a tragédiáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!