Ha a vérzéssel elment a baba, mindenképpen kell műtéti beavatkozás?
Én voltam, aki szilveszterkor írt. Tegnape este véreztem, és ha minden igaz, láttam konkrétan a petezsákot. Ugyanis valami szürke hólyagszerű valami volt a betétemen. Erősen véreztem, vérömlenyek is távoztak belőlem.
Ma kisebb görcseim vannak, de nem vérzem annyira.
Lehetséges hogy nem kell műtéti beavatkozás?
Az orvos missed ab-ot írt, ami magzatelhalást jelent, de ha elment az spontán vetélés nem?
Az az igazság hogy igen rossz tapasztalatokat olvastam itt a kaparásról, és berezeltem.
Reménykedem hogy kiürül magától a méhem. Lehetséges ez 6 hetes pár naposan?
Szia! Én voltam a kérdező. De megvizsgált a doki de akkor nem volt ilyen erős a vérzés és még ott volt a baba. Nem hittem el hogy elhalt (mert a tegnapi doki nem mondott ilyet). Hazajöhettem és éjszaka elment az a szürkés dolog. Szerintem a baba volt. Abban reménykedem hogy mégsem kell a műtét, hogy kiürülhettem. Eléggé zsák formája volt, nem egy darabocska, mintha egybe lett volna. De nem tudom pontosan.
Az orvos kis esélyt adott, így csütörtökre mondta hogy menjek vissza ha nagyon véreznék ma is. Ma viszont nem vérzem nagyon! Kicsi görcs van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!