A 6 ik heten egy szeretkezestol elmehet a baba? Vagy az csak beinditotta es mindenkeppen menni akart?
Figyelt kérdés
:(((((((((((((2010. ápr. 28. 07:51
1/7 anonim válasza:
Mindenki szervezete más, van aki végigszeretkezi az egész terhességet, erőlködik, gyereket emelget, sportol, még sincs semmi baj. Van aki végigfekszi az egész terhességet, mégis elmegy a baba.
Az első hetekben óvatosságra szoktak inteni, hiszen nem tudni mennyire erős a kismama, mennyire erősen kapaszkodik a baba. A korai vetélések okát nem lehet tudni, a dokik sem találgatnak ez ügyben. Sajnálom....
2/7 anonim válasza:
Elvileg egy egészséges terhesség nem szakadhat meg egy szextől. Nekem is volt már sajnos két missed abom, és így most a 3. terhességem alatt a 12. hétig biztos, hogy nem lesz szex. Fő az óvatosság!
3/7 anonim válasza:
Nekem pont ez volt, szex után pici vérzés, aztán reggelre megjött.
4/7 anonim válasza:
szias, először is sajnálom :-(
nekem a dokim azt mondta hogy az a baba aki egy házasélettől vagy egy normális életvitel mellett "elmegy", az nem volt életképes.
fel a fejjel.
18+5 hkm
5/7 anonim válasza:
24 hetes kismama vagyok eddig 4.szer szeretkeztem a terhesség alatt.Előző babám 6 hetesen ment el szeretkezés után másnap reggel...bár nembiztos hogy ettől de nagyon megmaradt bennünk a dolog most mint a veszedelem úgy vigyzunk a picurkára.
6/7 A kérdező kommentje:
Az enyem is masnap reggel kezdett "barnazni". Aztan egyre tobb es pirosabb....:((( Akkor lehet hogy azert...
2010. ápr. 28. 18:47
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!Kedves kérdező nagyon sajnálom ami veled történt.Én az elejétől vagyok úgy a párommal.Csak annyit tudok neked írni,hogy fel a fejjel és kitartás!Én tudom min mész keresztül.Én is el vesztettem az első babám és azzal magyarázták,hogy valami gyulladás volt.Remélem hamarosan újra boldogan írsz arról,hogy babát vársz.Majd ha újra babát szeretnél beszélj az orvosoddal és kérj tőle olyan gyógyszert ami meg akadályozza a vetélést.Én is kaptam.Nem tudom úgy le írni ahogy kell,de az orvos majd tudni fogja.Duplafaston és a femibiont szedtem 8 hónapig.Most már csak magnéziumot és vigantol cseppet szedek.33+5 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!