Mindenképpen vasalni kell a baba ruháit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 14:10
1/19 anonim válasza:
Én mindig vasalom, mert puhábbak lesznek tőle, meg a vasalás fertőtlenít is, bár az enyém már 5 hónapos:)
2/19 anonim válasza:
Én csak az első pár hétben vasaltam...Azóta sincsen baja a manónak. 6 hós
3/19 anonim válasza:
A héten kaptam egy csomó babaruhát, átmosom őket, de kivasalni biztos, hogy nem fogom.
4/19 anonim válasza:
Szerintem a gyűrött babaruha( felnőtt is ) csúnya!Persze van olyan amit nem kell vasalni de én általában mindent kivasalok.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát akkor kénytelen leszek megszeretni a vasalást, vagy legalábbis megszokni. :-) Első a baba érdekei, utána jöhet az én lustaságom. :-) 30 hetes kismama
2009. febr. 8. 15:25
6/19 anonim válasza:
Kisfiam 3 hónapos, még soha nem vasaltam a ruháit.
7/19 anonim válasza:
Szerintem a megfelelő teregetéssel elérhető, hogy ne kelljen vasalni. Anyukám megtanított rá:)
8/19 anonim válasza:
Én is csak az első mosás után vasaltam, jóformán semmit nem vasalok, csak amit nagyon muszáj. 3 gyerekem van, de az előttem szólónak TÖKÉLETESEN IGAZA VAN! Egy jó teregetéssel sok munkát megspórolhatunk. Nem gyűröttek a család ruhái. Van, hogy csak 30 fokon mosom a baba ruháit, hiszen nem koszosak, nem foltosak, naponta, van, hogy többször átöltöztetem. (7 hetes)
9/19 anonim válasza:
Szerintem sem egyenlő a nem vasalás a gyűrött ruhával.
harmadik voltam
10/19 anonim válasza:
Nem a gyüröttség miatt kell vasalni,hanem a vasalás fertőtlenit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!