Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenképpen vasalni kell a...

Mindenképpen vasalni kell a baba ruháit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Én mindenképpen vasalni fogom a ruháit,pedig utálok:)!én is azért vasalom mert fertőtlenít.biztos ami biztos!
2009. febr. 8. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
5 éves a lányom, de soha nem vasaltam a ruháit.
2009. febr. 8. 18:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy tiszta ruhát minek kell fertőtleníteni? és ha egyszer kimosom és kivasalom a ruhákat (első alkalommal) és utána csak kimosom, de nem vasalom, akkor valami gond lesz. Mit kell belőle kifertőtleníteni? És hogy fertőtlenít a vasalás?

(bocsánat, hogy itt teszem fel a kérdéseimet, de én még ezekről nem hallottam, és nagyon kíváncsi lennék)

2009. febr. 8. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A mosás után mit fertőtlenítene a vasalás? szerintem a mosógép hatékonyabb fertőtlenítő.
2009. febr. 8. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Első vagyok. Nem azt írtam, hogy amikor nagy a baba, akkor is amiatt vasalok, hogy fertőtlenítsek! Én csupán jobban szeretem a vasalt ruhát, mert puhább:) Ja! és így szoktam meg:)
2009. febr. 8. 20:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Én adnék mindenkinek egy jó tanácsot, régebben, mikor még nem volt vasalódeszka, én mindig ülve egy kanapént vasaltam, úgy hogy letakartam egy pléddel, később rájöttem hogy mivel a felnőtt ruhák nagyon nagyok nem olyan kényelmes így, de babaruhát szerintem lehet, és nem annyira megeröltető talán, ez nemrégen jutott eszembe, mert a múlt héten én is kimostam kicsi pocaklakóm ruháinak egy részét és ugye vasaltam is.Az is igaz hogy megfelelő teregetés mellett nem lesznek olyan gyűröttek a ruhák.Jó az ha ki van vasalva, bár ha nem lesz rá időm majd a sokminden más mellett vagy nem lesz erőm akkor bevallom töredelmesen biztosan lemondok róla.Bocsi hogy az elején letértem a tárgyról csak a kérdést olvasva ez is eszembe jutott.29 hetes kismama
2009. febr. 8. 20:09
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Igen,mosás után is van mit fertőtleniteni a ruhán.
2009. febr. 9. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
De azért nem kell steril sátorba tennem a gyereket ugye?
2009. febr. 9. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne tedd steril sátorba,de elég sokan vasalják és igy nyugodtak.Ne vasalj ha nem akarsz,de attol más még vasalhat.
2009. febr. 9. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!