Hiszteroszkópia milyen? Hogyan csinálják? Sikerült a baba valakinek ilyen beavatkozás után?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 17:46
1/11 anonim válasza:
Nekem múlt hónapban csinálták meg. Altatásban csinálják nincs se vágás se varrat semmi. A hüvelyen keresztül tükrözik a méhet. Kicsit vérzés utána de hamar elmúlt. Azóta már van egy pozitív tesztem.
2/11 A kérdező kommentje:
Volt valami amit találtak?Hogy ilyen gyorsan sikerült is a baba?
2012. febr. 23. 18:17
3/11 anonim válasza:
Nem találtak semmit minden rendben van. Mivel ezzel az eljárással nem sértettek semmit így rögtön lehetett próbálkozni
4/11 A kérdező kommentje:
És hogy-hogy előtte nem jött a baba?Vagy mennyit próbálkoztatok?
2012. febr. 23. 18:28
5/11 anonim válasza:
Jött előtte is a baba csak soha nem maradt meg valami oknál fogva az 5-6 héten mindig elvetéltem. Ez nálam csak feltáró dolog volt mivel már 2010-ben szültem, hogy nem e maradt akkor vissza valami,amit az uh- nem lát.Mert ilyenkor összenövést, repedést, elzáródást és ilyen dolgokat keresnek. Hol fogják neked csinálni?? Félsz tőle?
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon félek,bár megjártam már a hadak útját sajnos.De még hiszteróm nem volt viszont 2 laparom volt méhen kívüli miatt.Az Uzsokiba lesz a műtétem.
2012. febr. 24. 15:39
7/11 Manka68 válasza:
Szia!
Ne félj tőle, nincs miért. :-) Nekem laparral együtt csinálták, délelőtt megvolt a műtét, miután felébredtem, mentem is sétálni a folyosóra, egyáltalán nem volt semmiféle fájdalmam. :-) Pedig még átjárhatóságit is csináltak, ha már egyszer ott feküdtem az asztalon, szóval 3 az egyben műtét volt, és mégis sokkal jobban viseltem, mint azelőtt az altatás nélküli HSG-t. :-)
8/11 A kérdező kommentje:
Igen nekem is laparral együtt kell csinálni...
2012. febr. 25. 08:08
9/11 A kérdező kommentje:
Neked melyik korházba és ki csinálta?
2012. febr. 25. 08:09
10/11 Manka68 válasza:
Nekem Budaörsön az egynapos sebészeten csinálta Bárány doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!