Első gyermekemet császárral szültem, most úton a kistesó és nagyon szeretném természetes úton világra hozni. Tudtok könyvet ajánlani, aminek a segítségével még jobban fel tudok készülni?
Szia!
Nekem is császáros volt az első babám és tettem fel pár hete itt egy kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Szerintem találsz benne válaszokat arra is, hogy ne szülj spontán és arra is, hogy próbáld meg.
És van itt egy oldal, nézd meg:
kicsit offolok az egyik hozzászólóra, 3 hete szültem természetesen, 2 évvel a császár után, rekordidő alatt (2óra a betegfelvételtől számítva), komplikáció nélkül.
Kérdezőnek: én is olvasgattam az említett blogot, nekem mégis az segített a legjobban hogy megbeszéltem a babával hogy nagyon szeretném, ha sikerülne, ittam rendületlenül a málnalevélteát és 2szer is tágított kézzel a dokim szülés előtti hetekben, én azt mondom, ha fizikai akadálya nincs, fejben dől el, próbálj meg ráhangolódni, elképzelni, beszélj a kicsihez, remélem sikerül!
Jah és nekem van ismerősöm császár után 2,5 évvel természetesen szült. Persze van ellenpélda is. És olyan is van h orvos nem vállalja, másik meg igen, én kifejezetten a másodikat kerestem és találtam is ilyet. És meg is csináltuk:-)
Köszönöm a linkeket, elmélyülök bennük. :)
Kedves Utolsó, gratulálok!! Tudom, hogy sok minden fejben dől el, nagyon igyekszem ráhangolódni a dologra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!