Egyre inkább a császár felé hajlik mindenki eljutunk oda egy idő után hogy mindenki császárral fog szülni?
Én nem hiszem, hogy erre tartanánk. Szerintem még mindig többen szülnek simán, mint császárral. Nekem mindkettő császár lett végül, de egyikkel sem úgy indultam neki, hogy császárt akartam, csak így alakult. Azt nem értem, hogy miért olyan baromi fontos ez a császár, nem császár kérdés. Mintha ettől lennénk jó, vagy rossz anyák. Nem az számít, hogy egészséges legyen az a pici, amikor megszületik? Olyan fontos az, hogy milyen úton? Nem a babának kéne lennie a lényegnek? Ha neki az a biztonságosabb, hogy császárral segítsék világra, akkor miért kell ezen felháborodni? Aki meg természetes úton szül, az miért lenne rosszabb, mint aki császárral. Szerintem sokkal könnyebben regenerálódik a testük, mint akinek császáros sebe van.
Egyébként meg amíg nem veszélyezteti vele a gyermeke életét, addig mindenki úgy szül, ahogy akar, miért kell mindig ezeken a dolgokon acsarkodni???
én is császáros anyuka vagyok. sürgősségi császármetszésem volt, romlott a pici szívhanga. szinte egybefüggő fájásokkal a szülőszobáról toltak át a műtőbe. én is nagyon hamar felépültem utána, de őszintén? inkább megszenvedtem volna a sima szülés utáni felépülést. úgy érzem kimaradtam valamiből, valami nem tejes így nekem a szüléssel kapcsolatban. ha lesz kis tesó és választhatok, akkor szeretném megpróbálni a hüvelyi szülést.
a tejem valóban hamar megindult, a 3. nap este belövellt. biztos van köze a tejszaporító teának is hozzá, de nagyon örülök ennek.
egyébként már teljesen ki voltam tágulva, csak a tolófájásokra vártam...
hát ez van, de mindenképp szeretném átélni a szülés csodáját :)
Mindenki mástól fél ugyebár. Van akinek egy sebgyógyulás kevésbé fáj mint egy tolófájdalom és van, aki inkább a vajúdást viseli el csak ne műtsék.
Igaz, hogy ez manapság szinte kívánságműsor, de szerintem nem fog egy idő után mindenki azzal szülni. :)
Már csak azért sem mert ugye az indokolatlan programozott császárért súlyos százezreket kell fizetni, amit nem engedhet meg mindenki csak úgy magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!