Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pszichésen hogy dolgozzam fel?

Pszichésen hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok, 2. babámmal terhes. Az első álomszülés volt, összesen 4 óra alatt megszületett a picim. Most 36. hetes vagyok , és nem fordult be ( még). A dokim azzal ilyesztget, hogy ez csaszi lesz valószínű, s szerinte nem fog befordulnj, mert túl kicsi màr a helye..... De én félek a császártól, és nem is igen szeretném ( ha tudom muszály is lesz) , próbálok nem minden vackot összeolvasni róla, de nehéz, hogy valoszinű nem szülhetek :(

2017. okt. 29. 12:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%

Igen vannak anyák akiknek megadatott a természetes szülés öröme és úgy hogy ezt már atelte nem örül a császármetszésnek. .

A sok csaszaros anyuka itt hurrogja le őket mert tele vannak feszültséggel mert csaszarosak lettek..

Életem legszebb élménye a gyerekeim megszulese, nincs ennél feljebb számomra két diploma után sem. Ez az enyém és senki nem veheti már el. Hiába a sok leszolas..

Megértelek kérdező. Nekem a pózok bejottek a megforditasban 36. Héten

2017. okt. 29. 20:02
 22/34 anonim ***** válasza:
95%

21-nek:

En irtam azt, hogy rohadtul mindegy melyik lukadon jon ki a gyerek, holott en is termeszetesen szultem! De ha csaszaros lettem volna, akkor is ugyanezt gondoltam volna. Nekem is keson fordult be a babam (a dokim mondjuk nekem kifejezetten tiltotta hogy pozokkal akarjam "rabirni" a fordulasra - ugyanis ezzel a koldokzsinor ratekeredeset is okozhatod!!!!)

2017. okt. 29. 20:21
 23/34 anonim ***** válasza:
6%

Ha már szültél természetes úton akkor a 2.babát van olyan orvos aki megengedi h farral szüld.Kérhetsz másodvéleményt.

Létezik külső fordítas.Budapesten azt hiszem 1 kórházban csinálják.

Még befordulhat magától is.

Császár esetén nem vagy köteles a programcsászárba beleegyezni,megvárhatjátok míg beindul a szülés ha minden eredmény rendben van.

Ha császár lesz akkor sem dől össze a világ,csak el kell engedni a füled mellett a rengeteg beszólást amit kapni fogsz emiatt.

Első babám császárral született 2évig szoptattam. 2. és 3.babám természetes úton született.

2017. okt. 29. 20:23
 24/34 anonim ***** válasza:
95%

21, ha csaszaros lettel volna, akkor nem a tied lett volna a szuletes csodaja es elvehetnek toled? Megis kicsoda, a szomszedneni bedugta volna maganak a gyerekedet hogy megmutassa, o bizony ki tudja nyomni?!

Reg olvastam ekkora maflasagokat.

2017. okt. 29. 20:23
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolónak (is) írnám:

Nem minden esetben olyan a császár, mint ahogyan sok együgyű elképzeli, hogy betolnak, kiveszik és puszi, meg bezzeg a term. úton valónál a meghitt pillanatok, itt meg semmi.

Nálunk csak császár jöhetett szóba (nem részletezem, hogy miért, felesleges lenne).

Röviden, csak hogy lásd kérdező, hogy ilyen is lehet: 38. héten egyik hajnalban elfolyt a víz, hívtam a dokit, kórházba be, ott megvizsgáltak és hagyták, hogy minden menjen a maga tempójában, folyamatosan nézték, hogy mi a helyzet, és amikor közeledett az idő, csak akkor vittek a műtőbe (a férjemmel együtt, aki a vajúdás alatt is velem volt).

Őt a fejemhez ültették, közben egy nővérke mindent mondott, hogy mi után mi következik, aztán egyszer kedves nevetésben tört ki, hogy mekkora haja van, mert ő már látja, aztán hogy milyen hatalmas baba, aztán felsírt a kicsikénk, és odahozták hozzánk. Egy pár percig hagytak bennünket, nyilván közben a doki dolgozott, de semmit nem vettem észre az adrenalin miatt :) és együtt sírtunk mindhárman. Aztán a kicsi a férjemmel együtt ment a mérlegelésre, stb, majd miután kitoltak, nemsokkal hozták is hozzám szopizni az örzőbe. Előtte egy nővérke bejött, megnyomta a mellem, és (bár nem ömlött), de volt tej, tudtam szépen etetni még úgy is, hogy feküdtem. Aztán ahogy felkeltem, mentem a szobámba és nonstop velem volt.

Gyönyörű és hatalmas élmény volt, nem egy rideg műtét emléke... szóval ne aggódj, ha arra kerül a sor, az is tud csodás lenni és szívből meg/és át lehet élni.

2017. okt. 29. 20:28
 26/34 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok! bocsánat, nem utolsó, hanem 21-es, közben írt más :)
2017. okt. 29. 20:29
 27/34 anonim ***** válasza:
42%
Minden emlos ki tudja nyomni az ivadekat, ettol nem lesz senki kulonleges. A csaszar ugyanolyan szules, en kulfoldon lakom, itt lehet valasztani, csaszart kertem. Hogy miert ? Mert nem akartam fogyatekos gyereket, ugyanis RENGETEG oxigenhianyos gyerek szuletik termeszetes szulesnel.
2017. okt. 29. 21:29
 28/34 anonim ***** válasza:
52%

A medencevegu fekves nem ok a csaszarra plane tobbedszer szulonel.

Gondosanle kell merni UH-on ababa “feneket” ha az nagyobb mint a fej akkor a fej nem fog elakadni tehat lehet szulni. Amikor kigordul a vall akkkr elszorhat a kzs egy picit de az nem annyi idő h hypoxias legyen a baba.

Medencevegu szulesnel 2 szakkrvos kell legyen szuleszno egyedul nem vezetheti.

A lenyeg szulhetsz világosítsd fel a dokidat. Ha meg lusta a macerahoz valts orvost.

Boldog babavarast konnyu faros szulest bar befordulhat meg nekem 37. heten fordult addig faros szulesre keszultunk.

2017. okt. 29. 23:37
 29/34 anonim válasza:
Árn hasonlóképpen voltam,mint te.Tiszta stresszben voltam..2nappal a kiírt időpon előtt elfolyt a vizem hajnalban.Örültem,mert váratlanul jött és nem tudtam beparázni előre.Mire a kórházba értem,már kicsit kibújt,felmerült a dokikban h akkor így kell megszülnöm,de az életveszély miatt a vége császár lett,méghozzá altatással,mert már az érzéstelenítésre volt idő.Jött mint a gyorsvonat és egészséges mint a makk😊
2017. okt. 30. 09:09
 30/34 anonim válasza:
Bocsi,elírtam...Szóval érzéstelenítésre sem volt idő.
2017. okt. 30. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!