Pszichésen hogy dolgozzam fel?
Úgy dolgozd fel,hogy az életetek múlik rajta!
Nekem is nehéz volt mert oxitocint kaptam,tagultam minden oké volt csak epp a baba szíve nem birta a kitolást.most mondtam volna az orvosnak h nem akarom h császárral vegye ki?a fenét eem érdekelte csak az h mindketten rendben legyünk!most 8,5 hos és senki nem mondja meg se róla se rólam h h szültem!ha ti vagytok a tét!(már pedig ti) akkor a legjobbat kell az orvosnak tennie!
Anyóssal ne foglalkozz le kell oltani!örülj neki h te már megelted a hüvelyi szülést :)
Édesanyám mesélte h én az utolsó héten fordultam be!
Kitartást eswne stresszelj annál rosszabb lesz!
Hogy dolgozd fel ?
Mit ?
Ket marha nagy pofonnal !
Tudod mit kell fedolgozni ?
Mikor halva szuletik egy gyerek!
Vagy mint a baratnom gyereke aki szulesi serules miatt csak vegetalni fo egesz eleteben !
Vagy a szomszedunk - mar 35 eves lanya - suket, vak, nem tud mozogni.
Meg ha ikres terhessegbol egy halott lesz.
Na, ezt kell feldolgozni !!!
Igazán nem szép, hogy egy terhes nővel páran ilyen hangnemben beszélnek! Normálisan is lehet véleményt nyilvánítani. A terhességem vége felé én nagyon " gyámoltalan", érzékeny voltam, biztos kiakadtam volna ilyen válaszoktól.
Kérdező: még bármikor befordulhat a baba, akár az utolsó pillanatban is. Elvileg segít, ha négykézláb homorítassz- domborítassz,attól megfordulhat. Hát ez nem biztos, hogy beválik, de nekem végül befordult a 38. héten és lelkesen gyakorlatoztam.
Ha végül császár lesz, akkor se izgulj, 20 perc alatt megvan az egész, a csecsemős nővérektől pedig kérhetsz esetleg majd tanácsot a tej beindításához. Lényeg, hogy nagyon sokat szoptass, akkor is, ha még nem jön semmi a melledből.
Könnyű szülést kívánok!
Milyen tej?
Császár után napi 1 litert adtam le pluszba az osztálynak.
Anyósom meg egy idióta. Kérd meg a férjed, hogy állítsa le.
Én megértem a kérdezőt.
Nekem is szóba került a 2. terhességemnél a császár, mert az UH-n látszódott, hogy a baba nyakán van a köldökzsinór 3x. Azt mondta a doki, hogy nagyon rövid maradt a zsinór és így nem fog tudni megszületni, inkább megcsászározna. ez volt a 32. héten. Én nagyon rosszul érzetem magam emiatt. Egy oka volt- hogy iszonyúan féltem ettől a műtéttől. Tudom, hogy nem számít csak az egészséges gyerek, attól függetlenül még rohadtul bennem volt a félelem, hogy felvágnak. Aztán én is sokat foglalkoztam ezzel, és végül beletörődtem, hogy ez lesz, mert első a baba. Mentem vizsgálatra, hogy megbeszéljem a dokival a szülést, hogy akkor császár legyen. Sokáig nézte a babát és közölte, hogy letekerte magát és mehet a sima szülés. Ekkor ismét sokkot kaptam... :) De nagyon örültem neki. Nálam végül jól alakult minden.
Az első gyerekem egyébként végig harántban feküdt a 38. héten fordult be.
Nem éreztem volna magamat kevesebbnek vagy akármi, attól, hogy császárral szülök, de attól még nagyon nem akartam. Szerencsém volt.
REmélem kérdező még a te picid is befordul. Harántban van már?
"és hiába mondják itt sokan, hogy mindegy hogy hogy születik, hát egyáltalán nem mindegy, mert a császár igenis egy műtét, a természetes szülés az pedig szülés, hisz ott az édesanya megszüli, a császárnál meg orvosok kiveszik a babát és kész"
Na látom te is ennyit vittél véghez az életben, hogy kinyomtál két gyereket. Kár, hogy sok csilliárd ember és állat is megteszi ezt minden nap. Ha a szádon jönne ki, az se számítana, csak az számít, hogy egészséges legyen. Aki mást mond, az egy barom, és annak nem a gyerek számít, hanem csak a saját ostobasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!