Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pszichésen hogy dolgozzam fel?

Pszichésen hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok, 2. babámmal terhes. Az első álomszülés volt, összesen 4 óra alatt megszületett a picim. Most 36. hetes vagyok , és nem fordult be ( még). A dokim azzal ilyesztget, hogy ez csaszi lesz valószínű, s szerinte nem fog befordulnj, mert túl kicsi màr a helye..... De én félek a császártól, és nem is igen szeretném ( ha tudom muszály is lesz) , próbálok nem minden vackot összeolvasni róla, de nehéz, hogy valoszinű nem szülhetek :(

2017. okt. 29. 12:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Kulcsszo itt az anyos😁 Felsz tole?!
2017. okt. 29. 14:30
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Úgy dolgozd fel,hogy az életetek múlik rajta!

Nekem is nehéz volt mert oxitocint kaptam,tagultam minden oké volt csak epp a baba szíve nem birta a kitolást.most mondtam volna az orvosnak h nem akarom h császárral vegye ki?a fenét eem érdekelte csak az h mindketten rendben legyünk!most 8,5 hos és senki nem mondja meg se róla se rólam h h szültem!ha ti vagytok a tét!(már pedig ti) akkor a legjobbat kell az orvosnak tennie!

Anyóssal ne foglalkozz le kell oltani!örülj neki h te már megelted a hüvelyi szülést :)

Édesanyám mesélte h én az utolsó héten fordultam be!

Kitartást eswne stresszelj annál rosszabb lesz!

2017. okt. 29. 14:58
 13/34 A kérdező kommentje:
Igen, remélem hogy még be fordul.....de majd megyek ilyen tornára,védőnő ajánlotta, hogy ott még talán betudják forditni!! ha úgy se megy, akkor sajna vágnak....remél tejem azért lesz..
2017. okt. 29. 15:14
 14/34 anonim ***** válasza:
35%
Meg kell próbálni elfogadnod a helyzetet,ha tényleg így adódik, a babának így lesz a legjobb, gondolj erre.Én kétszer szültem simán, és hiába mondják itt sokan, hogy mindegy hogy hogy születik, hát egyáltalán nem mindegy, mert a császár igenis egy műtét, a természetes szülés az pedig szülés, hisz ott az édesanya megszüli, a császárnál meg orvosok kiveszik a babát és kész.Számomra a két szülés egy életre szóló élmény, és hálás vagyok hogy megélhettem. Itt most nem téged, kérdező, akarlak még jobban elkeseríteni, csak a véleményem írtam le.Ha nálad így alakul, azon ne keseregj, biztos úgy lesz a legjobb, de hátha még befordul, bízni kell.Így is, úgy is sok szerencsét, és egészséget kívánok.
2017. okt. 29. 15:25
 15/34 anonim ***** válasza:
70%

Hogy dolgozd fel ?

Mit ?

Ket marha nagy pofonnal !

Tudod mit kell fedolgozni ?

Mikor halva szuletik egy gyerek!

Vagy mint a baratnom gyereke aki szulesi serules miatt csak vegetalni fo egesz eleteben !

Vagy a szomszedunk - mar 35 eves lanya - suket, vak, nem tud mozogni.

Meg ha ikres terhessegbol egy halott lesz.

Na, ezt kell feldolgozni !!!

2017. okt. 29. 15:55
 16/34 anonim ***** válasza:
93%

Igazán nem szép, hogy egy terhes nővel páran ilyen hangnemben beszélnek! Normálisan is lehet véleményt nyilvánítani. A terhességem vége felé én nagyon " gyámoltalan", érzékeny voltam, biztos kiakadtam volna ilyen válaszoktól.

Kérdező: még bármikor befordulhat a baba, akár az utolsó pillanatban is. Elvileg segít, ha négykézláb homorítassz- domborítassz,attól megfordulhat. Hát ez nem biztos, hogy beválik, de nekem végül befordult a 38. héten és lelkesen gyakorlatoztam.

Ha végül császár lesz, akkor se izgulj, 20 perc alatt megvan az egész, a csecsemős nővérektől pedig kérhetsz esetleg majd tanácsot a tej beindításához. Lényeg, hogy nagyon sokat szoptass, akkor is, ha még nem jön semmi a melledből.

Könnyű szülést kívánok!

2017. okt. 29. 16:58
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Milyen tej?

Császár után napi 1 litert adtam le pluszba az osztálynak.

Anyósom meg egy idióta. Kérd meg a férjed, hogy állítsa le.

2017. okt. 29. 17:39
 18/34 anonim ***** válasza:
65%

Én megértem a kérdezőt.

Nekem is szóba került a 2. terhességemnél a császár, mert az UH-n látszódott, hogy a baba nyakán van a köldökzsinór 3x. Azt mondta a doki, hogy nagyon rövid maradt a zsinór és így nem fog tudni megszületni, inkább megcsászározna. ez volt a 32. héten. Én nagyon rosszul érzetem magam emiatt. Egy oka volt- hogy iszonyúan féltem ettől a műtéttől. Tudom, hogy nem számít csak az egészséges gyerek, attól függetlenül még rohadtul bennem volt a félelem, hogy felvágnak. Aztán én is sokat foglalkoztam ezzel, és végül beletörődtem, hogy ez lesz, mert első a baba. Mentem vizsgálatra, hogy megbeszéljem a dokival a szülést, hogy akkor császár legyen. Sokáig nézte a babát és közölte, hogy letekerte magát és mehet a sima szülés. Ekkor ismét sokkot kaptam... :) De nagyon örültem neki. Nálam végül jól alakult minden.

Az első gyerekem egyébként végig harántban feküdt a 38. héten fordult be.

Nem éreztem volna magamat kevesebbnek vagy akármi, attól, hogy császárral szülök, de attól még nagyon nem akartam. Szerencsém volt.

REmélem kérdező még a te picid is befordul. Harántban van már?

2017. okt. 29. 17:39
 19/34 anonim ***** válasza:
81%

"és hiába mondják itt sokan, hogy mindegy hogy hogy születik, hát egyáltalán nem mindegy, mert a császár igenis egy műtét, a természetes szülés az pedig szülés, hisz ott az édesanya megszüli, a császárnál meg orvosok kiveszik a babát és kész"

Na látom te is ennyit vittél véghez az életben, hogy kinyomtál két gyereket. Kár, hogy sok csilliárd ember és állat is megteszi ezt minden nap. Ha a szádon jönne ki, az se számítana, csak az számít, hogy egészséges legyen. Aki mást mond, az egy barom, és annak nem a gyerek számít, hanem csak a saját ostobasága.

2017. okt. 29. 18:03
 20/34 anonim ***** válasza:
94%
Én is császárral szültem, 2. nap elôtejem volt, 3.naptól rendesen szoptattam. Akkor nem lesz tejed, ha az idióta anyósod által hagyod magad befolyásolni és rástresszelsz. Majd ha a kezedben tartod, nem fog érdekelni, hogy milyen úton született, nem is lényeges! Egészségesek legyetek, ez sokkal fontosabb. És egyáltalán nem nagy szám a császár ma már, hiába vágnak fel. Sokat kell utána sétálni, mozogni. Ne hallgass az anyósodra, és ne görcsölj ezen, azzal többet ártasz.
2017. okt. 29. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!