Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egész nap borzasztó kemény a...

Egész nap borzasztó kemény a hasam és úgy érzem kidurranok. Ez már lehet valami jel? 39+5 hkm

Figyelt kérdés

Ez előtt semmi ilyen nem volt. De most mégcsak szünet sincs.

A babó mocorog.

2017. júl. 24. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet. :) Lehet az éjjel már meglesz. :)
2017. júl. 24. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is már hajnal óta szünet nélkül kemény,enyhe fájások kisérik,igaz nem tul gyakran.Én még csak ma vagyok 37hetes,de gyanus... nem is érzem magam tul jol,derekam is fájdogál.Neked már nagyon idöszerű :) szeritem akár estére komolyodhat is a helyzet :) minden jot kivánok
2017. júl. 24. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Én semmi fájdogálást nem érzek.

Neked kitartást és minden jót

2017. júl. 24. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez sajnos nem biztos, hogy azt jelenti hamarosan szülsz, persze lehet, mert közel a vége. Magnéziumot nem szedsz a keményedésre? Tudom sokan mondják, hogy abba kell hagyni 36-37.héten, de nekem mondta a dokim, hogy nyugodtan szedjem, ha ki akar jönni a baba kifog, ez semmilyen hatással nincs rá, viszont nekem jó, ha szedem. Így is volt, időre szültem és gyorsan is:). Kitartást, sok már biztosan nincs hátra:).
2017. júl. 25. 04:30
 5/6 anonim ***** válasza:
2es vagyok,mi újság kérdező?jobb már?Vagy esetleg lehet gratulálni? :)
2017. júl. 25. 06:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Jobb igen köszönöm.

Még egyben vagyok.

2017. júl. 25. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!