Remkepeket latok es borzasztó megérzéseim vannak?
Egyre többször álmodom azt, hogy szülés kozben komplikációk lesznek es belehalok. Értsd ugy, hogy a csaszaros hegem szétszakad a term.szules kozben. Ez tobbszor is elojon álmomban.
Es az a baj, hogy mostmar ezek a dolgok Napközben is eszembe jutnak. Elegge rettegek mar, ahogy közeledik az idő a kiirt dátumhoz.
Gondolom ismered az ördögöt a falra festeni kifejezést.
Tavaly én is rágörcsöltem a teherbeesésre, mindentől féltem/rettegtem, állandóan azzal foglalkoztam. Azzal álmodtam és olyan álmaim voltak, hogy félig ember félig állat a kisbabám, meg hiányoznak végtagjai stb. Aztán teherbe estem és rá pár napra elvetéltem. Szóval ennyit a stresszelésről.
Utána azt mondtam, hogy már bocsánat, de le*arom mi fog történni. Nem vagyok meggondolatlan, de nem fogok stresszelni semmim. Ezután szinte azonnal teherbe estem, problémamentes terhességem (a hízás vagy a gyomorsav nem számít igazán nagy problémának) volt, tökéletesen lezajló szülésem, annyi anyatejem van hogy 2 gyereket is el tudnék látni és most már lassan 6 hónapos a tökéletesen kiegyensúlyozott, nyugodt, mosolygós babám.
Nem szabad stresszelni semmim. Ha másképp nem megy, fogd fel úgy, hogy "és akkor mi van"...szétszakad a sebem? és akkor mi van, újra összevarrják stb.
Nekem az a parám, hogy vak lesz
Azt sehogy nem tudják vizsgálni egész terhesség alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!