Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Remkepeket latok es borzasztó...

Remkepeket latok es borzasztó megérzéseim vannak?

Figyelt kérdés

Egyre többször álmodom azt, hogy szülés kozben komplikációk lesznek es belehalok. Értsd ugy, hogy a csaszaros hegem szétszakad a term.szules kozben. Ez tobbszor is elojon álmomban.

Es az a baj, hogy mostmar ezek a dolgok Napközben is eszembe jutnak. Elegge rettegek mar, ahogy közeledik az idő a kiirt dátumhoz.

2013. okt. 25. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért álmodsz vele,mert nappal foglalkoztat ez a dolog. Inkább pozitívan állja a dolgokhoz,biztos nem lesz semmi baj. :)
2013. okt. 25. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Gondolom ismered az ördögöt a falra festeni kifejezést.

Tavaly én is rágörcsöltem a teherbeesésre, mindentől féltem/rettegtem, állandóan azzal foglalkoztam. Azzal álmodtam és olyan álmaim voltak, hogy félig ember félig állat a kisbabám, meg hiányoznak végtagjai stb. Aztán teherbe estem és rá pár napra elvetéltem. Szóval ennyit a stresszelésről.

Utána azt mondtam, hogy már bocsánat, de le*arom mi fog történni. Nem vagyok meggondolatlan, de nem fogok stresszelni semmim. Ezután szinte azonnal teherbe estem, problémamentes terhességem (a hízás vagy a gyomorsav nem számít igazán nagy problémának) volt, tökéletesen lezajló szülésem, annyi anyatejem van hogy 2 gyereket is el tudnék látni és most már lassan 6 hónapos a tökéletesen kiegyensúlyozott, nyugodt, mosolygós babám.

Nem szabad stresszelni semmim. Ha másképp nem megy, fogd fel úgy, hogy "és akkor mi van"...szétszakad a sebem? és akkor mi van, újra összevarrják stb.

2013. okt. 25. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért jönnek elő a képek, mert félsz tőle. Nekem jöttek a buszon, már nagy pocakom van, aznap éjjel hosszan álmodtam arról, hogy szándékosan bántanak a tömegközlekedési eszközökön, és nem tudom védeni a babám. Rémes éjszaka volt. Megvisel, félsz attól, ami rád vár. Ez természetes, de ne hagyd eluralkodni magadon! Lazíts, jógázz, relaxálj, azt mondogasd és próbáld el is hinni magadban, hogy "minden a legnagyobb rendben van, úgy zajlik a szülés, ahogy én akarom"... stb. Menni fog! Nem lesz baj!
2013. okt. 25. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem az a parám, hogy vak lesz

Azt sehogy nem tudják vizsgálni egész terhesség alatt

2013. okt. 25. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A gondolatnak teremtô ereje van!!!Èn a csàszàrtòl rettegtem egèsz terhessègem alatt ès csàszàrom lett.Tuti hogy bevonzottam,mostmàr tudom hogy semmihez sem szabad így hozzà àllni.Nyugodj meg rendben lesz minden!
2013. okt. 25. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja meg attòl rettegtem hogy apòsomra fog hasonlìtani,ès amikor meglàttam làm mintha apòsomat làttam volna :-) De komolyan! Aztàn mostanra màr nem annyira làtom benne. :-)
2013. okt. 25. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a félelem természetes, hiszen aggódsz a gyermekedéért és persze magadért is. Az agyad pedig így reagálja le. Én is második babát várom és az elsőt császárral szültem. Sokkal jobban félek attól hogy megint műtenek mint attól hogy szét vállik a hegem. Nekem is vannak rém képeim és rém álmaim. De próbálok pozitivan gondolkodni és azt mondogatom magamnak nyugi nem lesz semmi baj.
2013. okt. 27. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!