Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkol a vőlegényem? Egyáltalán jók a megérzéseim?
Szerintem ebben a történetben nem igazán az ivászaton van a hangsúly..
A férjem egyetemen tanít, 1,5 éves a lányunk. Ha felhív aznap vagy előtte pár napban már mondja, hogy nem jön haza, akkor nem rágok be. Nem is kezdek el történeteket gyártani.
Dolgozik, éjjel-nappal. Neki is jár kikapcsolódás. És ha esetleg a barátaival megy el sörözni vagy valamelyik lakásán söröznek .. Na bumm!
Amíg nem volt gyerekünk én is eljártam szórakozni a barátnőimmel. Ettől függetlenül nem csaltam meg a férjem és ő sem csal meg, ha esetleg egyik 7végén nem jön haza, csak hajnalban vagy másnap reggel.
Rendben Achilés (nem jól írtam) a te válaszod azért nem annyira vészes mint az utolsóé, azért az már túlzás!
Igenis van hűséges pasi, nem mindenki egyforma! Ráadásul nem maga miatt ment ki, hanem kettőnkért. Slusszpassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!