Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért titkol a vőlegényem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titkol a vőlegényem? Egyáltalán jók a megérzéseim?

Figyelt kérdés
Kint dolgozik külföldön a párom nekik a szabad nap pénteken és szombaton van, szögezzük le hogy teljesmértékben megbízók benne már ami a nőket illeti, szóval âltalában a munkatársai pénteken "bulizgatnak" a szâllón, beisznak stb a párom pedig elvileg nem, de általában pénteken hamar lekoptat mivel skypozni szoktunk, na és nem szeretném hogy ilyen piti dolgokat elhazudjon. Mert szerintem ő is iszik csak tagadja, viszont rákérdeztem amire a válasz nem volt, és még ő volt felháborodva.
2012. dec. 16. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ebben a történetben nem igazán az ivászaton van a hangsúly..

A férjem egyetemen tanít, 1,5 éves a lányunk. Ha felhív aznap vagy előtte pár napban már mondja, hogy nem jön haza, akkor nem rágok be. Nem is kezdek el történeteket gyártani.

Dolgozik, éjjel-nappal. Neki is jár kikapcsolódás. És ha esetleg a barátaival megy el sörözni vagy valamelyik lakásán söröznek .. Na bumm!

Amíg nem volt gyerekünk én is eljártam szórakozni a barátnőimmel. Ettől függetlenül nem csaltam meg a férjem és ő sem csal meg, ha esetleg egyik 7végén nem jön haza, csak hajnalban vagy másnap reggel.

2012. dec. 16. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Meg kellene már érteni, hogy a távkapcsolatok ritkán működnek. Ha most még nincs is, idővel lehet nő is.
2012. dec. 16. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Mit gondolsz egy távkapcsolatban nincs alkalmi partnere? Férfi nem úgy működik mint egy nő! Ha egészséges, akkor biztosan talál módot, hogy nőt is szerezzen. Az esetleges lelkiismeret furdalást meg leöblíti egy két sörrel. Te miért nem vagy kint? Bízzál benne, hogy nem csal meg, mert a megcsalást abban látom, ha bele szeret valakibe. A többi csak ürítés
2012. dec. 16. 11:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Dehogy csal meg, nincs is neki ideje rá, miért kell az ember agyát tele traktálni hülyeséggel, de mondjuk nem is érdekel, mindenki más...
2012. dec. 16. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Te kérdeztél, mi válaszoltunk.
2012. dec. 16. 11:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Rendben Achilés (nem jól írtam) a te válaszod azért nem annyira vészes mint az utolsóé, azért az már túlzás!

Igenis van hűséges pasi, nem mindenki egyforma! Ráadásul nem maga miatt ment ki, hanem kettőnkért. Slusszpassz!

2012. dec. 16. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 100 százalékosan megbízok a páromba:) és nem nyomozok utána és nem gyanakszok rá.Én azt mondom hogy ha engem megcsal a barátom azzzal magát miősíti nem engem, és azt meg szánalmasnak tartom hogy ha megcsal engem tud úgy együtt lenni velem vagy találkozni hogy tudja hogy megcsalt és nem mondja el...
2013. márc. 29. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
De ha esetleg rá jvök hogy megcsalt kő kövön nem marad :) utolsó voltam
2013. márc. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!