Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt még olyan rajtam...

Van itt még olyan rajtam kívül akinek a málnalevél tea borzasztó savat csinált?

Figyelt kérdés

36. héttől szorgosan ittam. Lehet hogy túl erősre főztem vagy túl gyorsan ittam meg. Mindig délelőtt ittam meg, de főleg éjjel jött a savam. Tegnap nem ittam, és nem jött a savam sem! Már 40. hèten vagyok, ha bármi mèhszáj lazító hatással volt rám a tea akkor azt már kifejtette, ugye, és nyugodtan abbahagyhatom?

Ezek után mondjuk mindenképpen abbahagyom, még most is fáj a torkom ahol a sav felmarta.

2015. ápr. 2. 04:23
 1/5 anonim ***** válasza:

a sav az tea nélkül is jellemző terhesen

direkt van terheseknek javasolt szopogatós, vagy rágó- tabletta erre(én azt ettem, de elfelejtettem a nevét:()

de amúgy háztartási keksz is elűzi, csak éjszakánként nem volt az ágyban gusztusom kekszet enni, inkább tablettáztam

2015. ápr. 2. 08:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem h normál várandóssági savasodás. De így visszagondolva akkor kezdődött mikor a teát kezdtem inni. És mikor nem ittam tegnap, akkor a savam se jött.
2015. ápr. 2. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
amúgy atej közömbösíti a teában(és kávéban is) a csersavat, az angolok sem véletlen isszák tejjel..
2015. ápr. 2. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
de amúgy asszem max 5 percig lehet csak benne a fű, forralás után kell beletenni
2015. ápr. 2. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Én meg mindig legalább 20 percig hagytam állni. Akkor túl erős lett. Ma sem ittam, sav sehol. Ha reggelig nem szülök akkor lehet megpróbálom megint, de csak 5 percig forrázva.

Sajnos nem segített semmi, se keksz, se tej se szódabikarbóna. Egyszer ittam kólát, akkor kicsit jobb lett de a picúr nagyon ugrált tőle.

2015. ápr. 2. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!