Van itt még olyan rajtam kívül akinek a málnalevél tea borzasztó savat csinált?
36. héttől szorgosan ittam. Lehet hogy túl erősre főztem vagy túl gyorsan ittam meg. Mindig délelőtt ittam meg, de főleg éjjel jött a savam. Tegnap nem ittam, és nem jött a savam sem! Már 40. hèten vagyok, ha bármi mèhszáj lazító hatással volt rám a tea akkor azt már kifejtette, ugye, és nyugodtan abbahagyhatom?
Ezek után mondjuk mindenképpen abbahagyom, még most is fáj a torkom ahol a sav felmarta.
a sav az tea nélkül is jellemző terhesen
direkt van terheseknek javasolt szopogatós, vagy rágó- tabletta erre(én azt ettem, de elfelejtettem a nevét:()
de amúgy háztartási keksz is elűzi, csak éjszakánként nem volt az ágyban gusztusom kekszet enni, inkább tablettáztam
Én meg mindig legalább 20 percig hagytam állni. Akkor túl erős lett. Ma sem ittam, sav sehol. Ha reggelig nem szülök akkor lehet megpróbálom megint, de csak 5 percig forrázva.
Sajnos nem segített semmi, se keksz, se tej se szódabikarbóna. Egyszer ittam kólát, akkor kicsit jobb lett de a picúr nagyon ugrált tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!