A málnalevél teát, homeos bogyókat hányadik héten érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
Egyébiránt érdekelnének az ezzel kapcsolatos pozitív-negatív tapasztalatok is. Köszönöm!2014. okt. 29. 10:38
1/7 anonim válasza:
Én a betöltött 36. héten kezdtem. A bogyókat a szülésznőm adta, fogalmam sincs a nevükről, és napi 2 dl teát ittam. Az első igazán komoly fájástól (amiről már tudtam, hogy ez nem jósló és itt voltam 1 ujjnyira kitágulva, mint a kórházban kiderült) 3 óra alatt eltűnt a méhszájam. Hogy a teától és a bogyóktól-e nem tudom, de ártani biztosan nem ártanak.
2/7 anonim válasza:
Én is a 36.héten kezdtem el inni a málnalevél teát. A szülés nem indult meg magától, 41+3 napon indították oxitocinnal. Semmit sem tágultam órákig. Már szóba került a császár lehetősége, de az utolsó pillanatban mégis elkezdtem tágulni és végül nem kellett műtét. Nem tudom, hogy mi lett volna, ha nem iszom a teát, lehet császár lett volna a vége.
3/7 anonim válasza:
Én 37 héten kezdtem el inni, szedni a bogyókat. Aztán egy pár napot ki is hagytam a teával. összesen 10 óra volt a szülés. Viszont már 3 nappal korábban 2 cm-re ki voltam tágulva, a méhnyak félig ellaposodva. Nekem nagyon gyorsan indult reggel 6-kor kezdődött 7-8 percesekkel, 9-re már 3 percesek voltak, mire délben kórházba kerültem, már 4 cm-re tágultam, és méhszáj ellaposodott. 15:44-kor lett meg a kislányunk. nagyon jól tágultam, természetes szülés lett, egy pici gátmetszéssel, a baba romló szívhangja miatt. Nem tudom mi használt, de jó szülés volt!
4/7 anonim válasza:
36.héten kezdtem inni, napi 3 dl-t. 40+6ra szültem, 19 órát vajúdtam, csak a vajúdás 11.órájában kezdett nyílni a méhszájam. Szóval nekem semmit nem ért.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és gratulálok a babákhoz! :)
2014. okt. 30. 00:21
6/7 anonim válasza:
Nekem a bogyókra azt mondta a homeopata orvosom, hogy elég a szülés alatt elkezdeni szedni. Tehát a vajúdás megkezdődésekor. Ezek elvileg akkor már hatnak. Azért mondják, hogy szedd hetekkel előtte, hogy többet vegyél belőlük... én megfogadtam a tanácsát, és csak a kórházban szedtem, és könnyű szülésem volt. :) Hogy ettől, ki tudja, én bízok benne, hogy igen.
7/7 anonim válasza:
Előző hozzászóló vagyok, a málna levél teával kapcsolatban óvatosságra intettek, csak 37-38. héttől ajánlották, annál korábban semmiképp... Én szépen megvártam a 37. hetet, meg pár napot, és megittam egy bögrével, másnap beindult a szülés... ez is hogy ettől-e.. én nem tudhatom, csak azt, hogy én így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!