Tényleg nem érdemes egyszerre szedni a homeopátiás szereket és inni a málnalevél teát?
Már olyan sok különböző véleményt hallottam, nem tudom, hogy a homeopátiás bogyók mellé igyam-e a teát, vagy inkább hagyjam. Akinek van ebben tapasztalata, megírná? Illetve hogy valóban segített-e a vajúdás alatt?
Köszönöm!
37 hetes kismama
Szia, én ittam 36.héttől + ettem két féle (cimicinfuga+ callophyllum)bogyót, szülés 1 héttel a kiírt előtt indult meg, minden előjel nélkül fél 5kor elfolyt a magzatvíz 9.20-kor meg lett a baba, nagyon gyorsan tágultam mikor beértem a kórházba már beöntést is lekéstem mert már félig nyitva voltam, szerintem érdemes együtt enni-inni őket!
Könnyű és gyors szülést kívánok!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat!
Nekem a szülésznő így javasolta:
1.nap Pulsatilla C30
2-6.nap Caulophyllum C9
7.nap szünet. Aztán a köv. héten szintén a Pulsatillával kezdeni, majd a Cimicifuga C9-t 5 napig. És így ismételgetni, míg jön a baba.
Remélem segíteni fog majd, most elkezdem a teát is inni mellé.
Első válaszolónak jó babázást, utolsónak pedig könnyű szülést kívánok! :)
Köszi szépen a választ! Tényleg nagyon gyorsan megszületett a pici! :))
Egyébként szerintetek a 9CH higításban is ugyanúgy hatásosak a bogyók?
Ja és köszönöm, neked is gyors és könnyű szülést!!
Elsőtől kérdezném, hogy te milyen hígításban szedted és minden nap mindkettőből?
Szia!
Jókat hallottam és olvastam róla ezért én is ittam-szedtem mindent mégis 42. héten 2 nap vajúdás után császároztak. Nekem nem jött be sajnos. De ettől függetlenül szedd, mert lehet hogy neked segíteni fog. :)
1 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!