Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek mi a tapasztalata?...

Kinek mi a tapasztalata? Málnalevél tea a 36. héttől?

Figyelt kérdés

Olyat olvastam,hogy valaki görcsölni kezdett tőle. Ez hülyeség lehet?

Nekem így is vannak már mensi szerű görcseim kb 2hete!Ezek jóslók lehetnek?

2015. febr. 13. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is ittam nekem nem okozott görcsöket. 38. héttől voltak jóslóim, ezek mensi szerűek voltak, szóval szerintem igen jóslóid vannak. Teljesen időre született a kisfiam és nem tudom, hogy ez segített-e de nagyon könnyű és gyors szülésem volt. Neked is hasonlót kívánok majd! :-)
2015. febr. 13. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon jó tapasztalatom van. Jósló fájásaim nekem is voltak, de szerintem nem ettől. Viszont a szülés könnyű volt és gyors és olyan szépen tágultam, hogy nem repedtem és nem is vágtak, utána pillanatok alatt felépültem...
2015. febr. 13. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét szulésem előtt ittam a 36. héttől.

Első baba 39. második baba 38. hétre született. Jóslófájásaim nem voltak, csak jottek a fájások, igaz rögtön 5 percesek.

Sima, "tankönyvi" szuléseim voltak. Első 10 óra vajúdás, 3-4 tolófájás.

Msodik: 4,5 óra vajúdás, 2 tolófajás. Hogy a tea hatott - e nem tudom, de ártani, nem ártott.

2015. febr. 13. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
36. héttől ittam, 38-tól állandóan keményedtem, mégis túlhordtam a babát. Az elején nagyon nehezen tágultam, de addig nem is igazán éreztem fájdalmat, aztán meg olyan gyorsan beindult, hogy valószínűleg azért repedtem szanaszét.
2015. febr. 13. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tegnap már én is ittam egy bögrével!

Mennyit szabad naponta inni belőle? Valahol azt írja,hogy egy-két csésze máshol azt h 1 liter.

2015. febr. 14. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
A 2 csészét ne lépd túl,az 1 liter már nagyon sok lenne egy napra!!
2015. febr. 15. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!