Van valakinek tapasztalata a málnalevél teával? Érdemes inni vagy nem? 33 hkm
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 15:19
1/14 anonim válasza:
szerintem érdemes persze biztos nem csak ezen mulik majd atágulás de ártani nem árt, legfeljebb nem sgit,de én elég sok jót hallottam olvastam róla. én is fogom majd inni.
2/14 anonim válasza:
Én ittam a 36. héttől, a vajúdásom 3 óráig tartott. Van akinek használ, van akinek nem, de ártani biztos nem árt.
3/14 anonim válasza:
Feleségem szerint használ. Ő is itta.
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor majd 36. héttől én is iszok ,hátha segít. Első szülésemnél nagyon nehezen tágultam...jó lenne ha most gyorsabb lenne :) Mennyit kell inni belőle? 1 nap 1 csésze? Köszönöm a válaszokat!!! :)
2014. febr. 10. 15:34
5/14 anonim válasza:
Én ajánlom mellé a gátmasszázst, nekem az hozta meg a csodát! Egy 4 kiló feletti kisbabát különösebb probléma nélkül szültem meg. Persze fájt, meg azért volt pár óra a vajúdás is, de mindössze 3 öltés volt a gátsebem és nagyon hamar helyrejöttem. Nagyon ajánlom! Könnyű szülést!
6/14 anonim válasza:
Én is ittam lelkesen, nagyon hosszú szülésem volt, de nagy kockázat nincs benne, ízre sem vészes.
7/14 anonim válasza:
Én is ittam, de nem tágultam. Hamarosan érkezik a második baba, megint inni fogom, hátha...
8/14 anonim válasza:
Én ittam, és 5 órát vajúdtam. (Abból 2 volta mi fájt!) Nekem segített szerintem, bár nemtudom nélküle milyen lett volna. Ahogy előttem is írták: nem árt, nincs rossz íze.
9/14 anonim válasza:
Nekem bevállt szerintem :) napi 1 nagy csésze és homeos bogyó. 38 hétre szültem 1,5 óra alatt megvoltam (első baba). Amíg vártam a mentőt addig is kortyoltam párat belőle mintha akkor erősebben fájt volna :D
10/14 A kérdező kommentje:
Húúú de jó lenne ha én is ilyen gyorsan szülnék... :) Milyen homeopátiás bogyókat lehet ilyenkor szedni? És miből mennyit? Köszönöm! :)
2014. febr. 11. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!