Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma töltöttem a 36. hetet....

Ma töltöttem a 36. hetet. Kezdhetek málnalevél teát inni már?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen ihatsz nyugodtan :)

38+2 hkm

2012. okt. 26. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ihatod már, ha megbírod inni :)
2012. okt. 26. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen ihatod már. Én nagyon ajánlom,

22Hónapos kislány anyukája

2012. okt. 26. 20:15
 4/9 A kérdező kommentje:
és ötlet, hogy hol szerezzem be? Ti melyiket ajánljátok?
2012. okt. 26. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Leírnátok nekem, hogy mire is jó a málnalevél tea? Én is szeretném inni, de azt sem tudom, hogy kell elkészíteni és hol lehet beszerezni. Előre is köszi
2012. okt. 27. 09:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Én gyogyszertárba vettem.
2012. okt. 27. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Én is gyógyszertárban vettem. Ott ha rákérdezel el is mondják, hogy készítsd, de szerintem herbáriában is kapható.

2012. okt. 27. 17:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös válaszoló:

A málnalevél tea fellazítja a kismedence izomzatát, ezzel meggyorsíthatja a vajúdást. Méregtelenítő, salaktalanító hatása révén pedig az utolsó hetekben kitisztítja a bélrendszert, ez szintén megkönnyíti a vajúdás elindulását. Mivel a bélrendszerre hat, a belek simaizomzatát mozgatja meg, ennek révén a méhizomzat is mozgásba jön és ezzel segíti az első fájások kialakulását.

Sokan csodahatást tulajdonítanak neki, azt várják, hogy ennek a révén gyorsabb vagy könnyebb lesz a vajúdás, pedig mint a fentiekből is kiderül, inkább abban segít, hogy a bélrendszer kiürüljön és amikor elérkezett az idő, könnyebben beinduljanak és rendszeresebbé váljanak a fájások.

A málnalevél tea fogyasztását már a 34. héten el lehet kezdeni, de legkésőbb a 36. héten ajánlott.

Elkészítése:

2-2,5 deciliter forró vízhez kell adni egy teáskanál szárított málnalevelet, majd 10 percig lefedve állni hagyni és leszűrés után hűlve fogyasztani naponta 1 alkalommal.

Nem szabad alkalmazni terhességi cukorbetegség esetén, valamint szoptatás alatt, mert a tea fogyasztása után hirtelen lecsökkenti a vércukorszintet.

Kedves első és hatos válaszoló! Köszönöm, akkor rákérdezek a patikában!

Köszönöm a válaszokat!

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. okt. 27. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én DM-ben vettem anno, de én nem bírtam meginni :)
2012. okt. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!