Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A málnalevél teát elkezdhetem...

A málnalevél teát elkezdhetem inni lassan? 34 +3 hetes kismama

Figyelt kérdés

2012. szept. 27. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
betöltött 36. héttől lehet inni, még maradjon bent az a baba, még ott van a legjobb helyen
2012. szept. 27. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se kezdd el előbb, én még a 37. hetet is megvárnám, ne jöjjön ki a 37. hét előtt, ha lehet. Remélem, neked segít, én napi 1 liter ittam minden nap, és így is túlhordtam 6 nappal az első babámat :) Bár lehet a méhemet megerősítette, erről nem tudok nyilatkozni, de a tágulást nem segítette elő.
2012. szept. 27. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi,de hol lehet olyan teát kapni,és mennyibe kerül?
2012. szept. 27. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem épp a napokban mondta a védőnőm, hogy a 36. hétnél előbb ne kezdjem el inni, mert csak 4 hétig szabad egyfolytában inni. Meg, hogy arra való, hogy ellazítsa a méhszájat.
2012. szept. 27. 10:37
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

akkor majd a 37 héttől kezdem el inni

nem szeretnék bajt.

remélem segít.,

igazából második gyerkőc. kislányommal nem ittam,nem ismertem ezt akkor,ő is a 41 hét küszöbén bújt elő.,

na akkor még 2 hetet várok

2012. szept. 27. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!