Most még elkezdhetem inni a málnalevél teát?
Én annak idején megvettem a teát, de nem mertem használni.
De szerintem már nem sok értelme lenne, inkább bízakodj benne hogy a maradék idő alatt megindul magától.
Sétálj sokat, lépcsőzhetsz is egy keveset, és a szexre mondják hogy szülésindító hatása van, mert a spermában,és az orgazmusban van oxitocin hatás.:)
Kitartás!:)
Szerintem ihatod a málnalevél teát nyugodtan.Bajod biztos hogy nem lesz tőle.Én 2 napi használat után annyi hatását éreztem,hogy könnyebb a bélmozgás és jobban ürülnek a belek.Ezzel együtt,ha jól olvastam a méh izmai is mozgásba jönnek.Szóval lehet,hogy segít.Napi 2 csészével igyál meg nyugodtan.
36hkm
4.vagyok
5-ös,teljesen igazad van. Mikor kérdeztem ismerősöket,akik itták,hogy volt e hatása,igazából annyit mondtak,hogy nem tudhatom,milyen lenne nélküle :D Én minden esetre iszom,nőgyógyászom is csak javasolni tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!