Ha szüléshez előre lefőzöm a málnalevél teát az ugynolyan hatékony, mintha frissen készülne? Üvegpalackban tárolnám.
palackba nehogy melegen tedd)picit se legyen meleg)mert kiválik a BPA belőle, majd ismerni fogod, hogy babának is BPA mentes cumisüveget, kanalat, tálakat kell venni
amúgy szerintem 2-3 napig jó lehet, de csinálhatnál minden reggel inkább és akkor tuti van friss
Köszönöm szépen! Üvegbe raknám nem műanyagba. Cumi nem lesz, tálakra majd odafigyelek.
Lefőzzük majd akkor ha biztosan beindult a szülés, ha 12 óránál tovább tart akkor valószínűleg el is fogy addigra, de ha nem akkor kiöntjük és újat csinálunk.
tényleg, csak a palackon akadt meg a szemem
de ezért lepontozni..
1
Az emberek által a leggyakrabban használt ásványvizes és üdítős (PET) flakonok használata biztonságos a BPA-ra nézve, ugyanis ezek a termékek polietilén-tereftalátból készülnek, amely gyártása során nem használnak biszfenol-A-t.
Szóval nyugodtan beleteheti forrón is akár.
Köszönöm a válaszokat! Tudom h 36. héttől kell inni, iszom is, de azt hittem vajúdás alatt is tovább kell.
Otthonszülésre készülünk, hacsak nem lesz komplikáció nem megyünk kórházba. Itt különben is lehet enni-inni vajúdás alatt is (mármint a kórházban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!