Milyen a házas életetek szülés után?
Figyelt kérdés
36 hetes km. vagyok. Az elmúlt hetekben már nem igazán voltunk együtt...valahogy nem is kívántam a hátam közepére sem. Előtte nem volt ezzel semmi gondom...remélem ez csak a hormonális változások miatt van így! A férjem szinte minden nap elmondja, hogy reméli, a szülés után 6 héttel már minden a régi lesz...hát én nem tudom...csak azt, hogy bizony nem szabad ezeket a dolgokat elhanyagolni, mert rámehet a házasság is. NÁLATOK MI A HELYZET?2010. máj. 15. 19:25
11/14 anonim válasza:
Mi terhesség alatt nem lehettünk együtt sajnos.Terhesség előtt nem igényeltem kimondottan. Aztán mióta megszültem jobban kívánom őt, mint ezelőtt bármikor. Jót tett az a 30valahány hét szexszünet :D:D:D
12/14 anonim válasza:
Nekünk is jobb lett mint előtte.
13/14 anonim válasza:
Nálunk semmi változás. Ugyanolyan a szex, mint előtte, ha nem még jobb:.-)
És igen, tényleg nem szabad elhanyagolni. De persze erőltetni sem. De figyelj arra, hogy a férjed is ember, és ő még nehezebben érti meg -és talán fogadja el-ezeket a változásokat.
Amúgy most kéne kihasználni az időt, mert szülés után meg tuti nem lehet pár hétig...
14/14 anonim válasza:
Első gyerek után fél évig fájt, második után meg úgy kitágultam, alig érzek valamit. Egyébként kb. 5 órát alszom csak, nem sok kedvem van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!