Milyen a házas életetek szülés után?
Olyan, mint volt:)
Simán szültem. varratom is volt, de alig bírtuk a 6 hetet kivárni...
:)
Az első 2 alkalom picit fájt, de nem volt vészes:)
Semmilyen se volt szülés után 2 évig, nem is kívántam, állandóan folyt a tejem is.
Valami űr támadt bennem a szülések után ( 2 gyerek ), valami végleg elveszett a kapcsolatunkból. Egyebekben jól megvagyunk.
kedves kérdező! nekem is hasonló dolgok járnak a fejemben.nekünk nem lehet már nem is tudom mióta nme is volt, én személy szerint nem is kívánom egyeltalán a sexet... :( és iszonyatosan rettegek attól h a pici születése után is marad a helyzet. előtte minden nap volt sex, és imádom a férjemet, meg minden... de nagyon tartok tőle h még szülésig, és még utánna min 6 hét... megért, és ő sem akarja h baj legyen, de pasi, és tényleg rámehet a házasságunk is, és szörnyen félek ettől!!!ma is kiborultam emiatt :( és imádkozok h minden olyan legyen mint rég!!!!
bocs,h nem válaszoltam, hanem szövegelek...
34h km
Jobb lett, mint előtte volt.
Ne úgy képzeld, hogy szülés utén 6 héttel minden a régi volt. Szülés utén 8 héttel még fájt a varrat helye, aktus után feszült az egész altestem, mintha szét akart volna szakadni, és a nemi vágyam is alacsonyabb volt a szoptatás miatt. Jól elvoltam heti egy alkalommal, nem nagyon kellett több.
Hanyagolni azonban tényleg nem szabad, mert rámehet a házasság.
Nekem jobb lett a szex utána, és nem is vártuk meg a 6, csak 5 hetet, és én unszoltam már a férjem, mert annyira akartam. És jó volt.
(Ha fáj kicsit, arra van egy megoldás: először próbáljátok meg hátulról, kevésbé feszül.)
Azóta is minden ok, azaz mióta megint terhes vagyok (23 hetes ikres), azóta megint félt minket, és ritkán van szex (hetente kb), de az annál jobb.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!