Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a házas életetek...

Milyen a házas életetek szülés után?

Figyelt kérdés
36 hetes km. vagyok. Az elmúlt hetekben már nem igazán voltunk együtt...valahogy nem is kívántam a hátam közepére sem. Előtte nem volt ezzel semmi gondom...remélem ez csak a hormonális változások miatt van így! A férjem szinte minden nap elmondja, hogy reméli, a szülés után 6 héttel már minden a régi lesz...hát én nem tudom...csak azt, hogy bizony nem szabad ezeket a dolgokat elhanyagolni, mert rámehet a házasság is. NÁLATOK MI A HELYZET?
2010. máj. 15. 19:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, mint volt:)

Simán szültem. varratom is volt, de alig bírtuk a 6 hetet kivárni...

:)

Az első 2 alkalom picit fájt, de nem volt vészes:)

2010. máj. 15. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Semmilyen se volt szülés után 2 évig, nem is kívántam, állandóan folyt a tejem is.

Valami űr támadt bennem a szülések után ( 2 gyerek ), valami végleg elveszett a kapcsolatunkból. Egyebekben jól megvagyunk.

2010. máj. 15. 19:34
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk is ugy volt,hogy alig tudtuk kivárni a 6hetet(nem is vártuk)!2gyerkőc van de szerintem élvezetesebb lett a sex mint előtte!Nálunk nem okozott gondot:-)
2010. máj. 15. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekünk jobb lett mint előtte volt. Persze nem azonnal. 8 héttel szülés után próbáltuk először, de annyira fájt a hegem (császár volt), hogy abba kellett hagyni. Vártunk 1 vagy 2 hetet és akkor már nem fájt, én is kívántam, de még mindig nem volt tökéletes. Aztán utána már ment rendesen, de nem voltam túl lelkes a dologtól. 8 hónaposan hagyta abba a baba a szopit és utána viszont meg minden iszonyú jó lett! Sokkal jobb mint korábban bármikor!
2010. máj. 15. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Nekem 6 héttel szülés után nem okozott gondot, de most már igen (13 hónapos a kisfiam), mindig rohanok, dolgozom, semmire nincs időm, és semmi kedvem a szexhez. Sajnos :(
2010. máj. 15. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező! nekem is hasonló dolgok járnak a fejemben.nekünk nem lehet már nem is tudom mióta nme is volt, én személy szerint nem is kívánom egyeltalán a sexet... :( és iszonyatosan rettegek attól h a pici születése után is marad a helyzet. előtte minden nap volt sex, és imádom a férjemet, meg minden... de nagyon tartok tőle h még szülésig, és még utánna min 6 hét... megért, és ő sem akarja h baj legyen, de pasi, és tényleg rámehet a házasságunk is, és szörnyen félek ettől!!!ma is kiborultam emiatt :( és imádkozok h minden olyan legyen mint rég!!!!

bocs,h nem válaszoltam, hanem szövegelek...

34h km

2010. máj. 15. 20:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lett, mint előtte volt.

Ne úgy képzeld, hogy szülés utén 6 héttel minden a régi volt. Szülés utén 8 héttel még fájt a varrat helye, aktus után feszült az egész altestem, mintha szét akart volna szakadni, és a nemi vágyam is alacsonyabb volt a szoptatás miatt. Jól elvoltam heti egy alkalommal, nem nagyon kellett több.

Hanyagolni azonban tényleg nem szabad, mert rámehet a házasság.

2010. máj. 15. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés érdekelhet: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta.. Ma tették fel, csak egy másik topicban.
2010. máj. 15. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem jobb lett a szex utána, és nem is vártuk meg a 6, csak 5 hetet, és én unszoltam már a férjem, mert annyira akartam. És jó volt.

(Ha fáj kicsit, arra van egy megoldás: először próbáljátok meg hátulról, kevésbé feszül.)

Azóta is minden ok, azaz mióta megint terhes vagyok (23 hetes ikres), azóta megint félt minket, és ritkán van szex (hetente kb), de az annál jobb.

:-)

2010. máj. 15. 21:56
 10/14 anonim ***** válasza:
nekünk is ugyanolyan, mint előtte. 5 hetet vártunk. Sajna nem volt tejem, úgyhogy az sem zavart, hogy folyik, vagy be van durranva, vagy bármi. A hegem sem fájt (császárral szültem).
2010. máj. 16. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!