Milyen lett a szexuális életetek szülés után?
Nálunk szülés előtt alig volt szex, amit párom azzal magyarázott, hogy előttem sem volt nagy étvágya ilyen téren. Egy komoly kapcsolata volt, s majd egy év kihagyás után jöttem én, s közben nem volt senkije. Azt mondogatta mindig, hogy hozzá szokott, hogy alig szexelt, s magának sosem csinálta, mert azt undorítónak tartja.
Terhességem alatt, nagyon ritkán szexeltünk, szinte semmit, mert veszélyeztetett voltam. Akkortól kezdett nőni az étvágya. S szülés után szinte minden nap akarja, néha már egy nap 2-3-zor is. Csak akkor van kimaradás, ha mindketten nagyon fáradtak vagyunk.
S még többször akarná, mint Én.
Másnál is ilyen a helyzet?
Jónak jó, nehogy félre értsetek, csak szokatlan, hogy állandóan akarja.
az én párom a terhességem előtt is sokszor akarta, terhességem alatt is, és azóta is :DDDDDD
egyfajta megerősítésként élem meg, h tényleg szeret :)
a párod elég fura lehetett régebben, most az igazi pasis pasi :)) örülj neki szerintem :)) és vigyázz rá...
Lehet most jött rá, hogy a szex milyen jóóó dolog :D
Tényleg furcsa amúgy, hogy eddig nem akarta most meg ennyire "ragaszkodik" hozz, pedig általában a férfiak jobban akarják a gyakori szexet mint a nők. Szerintem beszéljétek meg az a legegyszerűbb és ha jó akkor csináljátok ahányszor csak jól esik, az csak közelebb hoz titeket egymáshoz :)
Ez tök jó!:))
Nálunk is csillagos ötös. Olyan jó, mint volt elötte :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!