Szülés utáni első szexuális élmény?
az érdekelne, hogy kellemetlen volt-e, vagy ugyan olyan, mint előtte?
Ha valaki végig nem szexelt a terhesség alatt, az hogyan élte meg az elsőt? volt - e változás, kellemetlenség fájdalom?
Szia!
Mi végig szexeltük a terhesség 42 hetét.
A szülés utáni első együttlét iszonyatos volt. Nagyon-nagyon fájt.
Kb. 4 hónapos terhes voltam, amikortól nem volt szex, és 9 hónapos volt a lányom, amikor ismét volt. Hát akkor már nem fájt :) Mondjuk ez azért volt így, mert 4 hónapos terhes voltam, amikor szétmentünk az apjával :S És több mint egy évre rá lett ismét férfi az életemben.
Nem panaszkodhatom, semmi fájdalom, semmi kellemetlenség, bár elsőre fura volt, már elszoktam tőle, de nagyon jó volt :)
Szia!
Mi szülés után 6 héttel voltunk együtt (a kontroll után:)). Óvatos, és gyengéd volt a párom. Mindíg nagyon figyelmes velem, úgyhogy nem volt mitől félnem. Nagyon jó volt! Használjatok sikosítót!
mi egyáltalán nem voltunk együtt a terhességem alatt, a kisfiunk most 3 hónapos.
A párom velem is nagyon gyengéd, és óvatos, ettől nem félek, de mivel már majd 1 éve nem voltunk együtt, kíváncsi vagyok, milyen lesz... nagyjából azt írtátok, amire számítottam...
köszönöm az eddigi válaszokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!