Ugye tényleg igaz, hogy a második szülés könnyebb ill. gyorsabb? Tiszta para vagyok, mert az első sajnos rettenetes élmény maradt.39+5 hetes vagyok.
Nem tudom, mi történt veled az első szülésednél, de őszintén sajnállak. Egy nővel a legszebb dolog, ami történhet, hogy kisbabája születik.
Én sem szültem könnyen, de várom a következőt, mert csodálatos élmény volt.
Sokaktól hallom, hogy a második könnyebb, kívánom neked, hogy így legyen és megtapaztalhasd a szépségét,minden csodáját a szülésnek.
Sok boldogságot!
Lehet benne valami, bár azt mondják nincs két egyforma terhesség. Viszont, mivel a második babádat várod, így kevésbé leszel felkészületlen, hiszen már kb.tudod, mire számíthatsz.
Ha nincs túl sok idő két szülés között. lehetséges, hogy kevesebb vajúdással meglesz a baba.
Bár mindez a pocilakótól is függ ám, hogy ő hogyan fekszik, a többi rész (placenta, köldökzsinór) hogyan helyezkedik a szülés alatt - szóval én ezt így biztosra nem merném állítani, hogy könnyebb, vagy sem! Ezt az adott pillanat adja! Nyugi! A baba bent nem marad! :)
Én az első szülésemnél azért bőgtem, meg paráztam, mert nem tudtam, mi vár rám, mi hogyan fog történni, a második szülésnél (5 évvel később) azért bőgtem, paráztam, mert akkor már tudtam, hogy fájni fog.
Nagylányommal megszenvedtem rendesen, este 18:30-másnap hajnal 4-ig, 2 órán keresztül tolófájásokkal.
A picinél du.4 kor kezdődtek a fájások, 19:55-kor megszületett kb 3 tolásra. :) Sutty! :)
De ez nem általános!
(ha spontán szülés lesz, és nem császár, kérd, hoy majdnem ülő helyzetbe lehess a tolásnál, könnyebb, mert segít a gravitáció is)
en a lanyommal rendesen megszenvedtem szulesnel 18 oran at kinlodtam vajudtam, azt hittem sose szuletik meg, de bennem nem maradt rettenetes elmenykent hanem az eletem egyik legcsodalatosabb legszebb pillanatakent el a mai napig is es alig varomn mar hogy kistestvere szulessen:)
17 honapos kislany anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!