Vannak olyan anyukák akik 2010. 01. 09 kor szültek? Elmesélnétek, hogy nektek milyen élmény volt a terhesség és a szülés?
Az 1. babám született akkor. Veszélyeztetett terhes voltam, sokat keményedett a hasam, megrövidült a méhnyakam. 32. héten kórházba kerültem megindult szüléssel, szerencsére visszatartották, majd a 40. héten indított szülésem volt (lázas voltam és ezért indították). Burokrepesztés, oxitocin, 2 napig vajúdtam, majd természetes úton megszületett a kisfiam. Szóval nehéz szülés volt nagyon. Elfáradtam nagyon, sem enni, sem inni nem lehetett a 2 nap alatt.
2. babám most született, idén febr. végén. A terhesség még borzasztóbb volt az elsőnél is rosszabb. Rossz afp, rossz négyes teszt, mindig találtak valami bajt. Majd a 37. héten megszületett a kislányunk 4250!!!! gr-al, 2 óra volt a burokrepesztéstől számítva a szülés. Szóval roham szülés volt, egészen más, mint az első babámnál. Igazi szülés élmény volt. Nem volt fájdalom csillapítás, sem oxitocin, természetes úton született ő is.
Te 2010. 01.09-én szültél?
Én 2009.12.15-én szültem meg a kisfiamat.
Harmadik terhesség volt,borzalmas.
Már a 7-ik héten kórházban voltam kiszáradás miatt 1 hétig.
Szörnyű volt,úgy,hogy itthon a másik kettő gyerek.
Nem olyan kicsik voltak akkor(8 éves fiú és 3 éves lány),de igy is rossz volt.
30-ik héten ismét kórházba kerültem,fájásokkal,vérzéssel.
Beindult a szülés,de szerencsére sikerült visszatartani.
Ekkor 2 hetet voltam bent.
Persze túlhordás lett a terhesség vége,olyan jól sikerült a visszatartás.
2 nap kórház után,kedd reggel 6-kor oxitocin infúzióval inditották a szülést.
7-kor megjött a dokim burkotrepesztett.
8.53-kor pedig megszületett az én kisfiam,fájdalomcsillapitás nélkül 4100 grammal és 58 cm-rel.
Nagyon nehéz volt az utolsó fél óra,addig egész jól elvoltam,labdán ültem és ez nagyon jó volt,ezerszer jobb,mint fekve vajúdni.
Mindent összevéve,ez a harmadik volt a legnehezebb,minden téren,de megérte.
Olyan imádnivaló,most is itt sétálgat,gagyarászik,és persze jönne ő is "irni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!