Milyen "élmény" volt számodra életed első pelenkázása? Mit gondoltál közben? Jól ment, vagy nem? "Baleset" történt?
öcsémet pelenkáztam először 14 évesen,semmi különös nem volt...rajta megtanultam (ő pisilt,kakilt is le többször) pelenkázni (meg minden egyebet),igy a saját babám első pelusa nem lesz "nagy kunszt":D
23/N
èn Au-pair koromban pelenkáztam elöször. Semmi nagy kunszt nem volt a a pap´ri pelussal, a nagymama megmutatta ök miket használnak és ennyi. Kisfiu volt és körbe metélve, így ha mindenhol tiszta volt mehetett rá a pelus.
aztán unokaöcsém és hugom is van, öket is sokszor pelusoztam, de pl a kislányt még kakilás után soha.
Most kislányt várok és kicsit parázok hogy is kell a nuniát majd rendben tartani, de a korhában majd megmutatják.
Én a keresztlányomat pelenkáztam először. Pár napos volt akkor, én meg be voltam tojva, nehogy "összetörjön" vagy rosszat csináljak. Végül is az egész pelenkázás kb. 10 percig tartott, mert annyira elóvatoskodtam. Most már másfél éves, és nem nagy kunszt a pelusozás, fél perc alatt megvan! :)
Kellemes élmény volt, utólag belegondolva még vicces is! :)
Tyúúú,nagyon béna voltam! :)
Még most is mosolygok rajta...A kisfiamat pelenkáztam először a kórházban,senki sem volt a közelben(nővérke,aki segíthetett volna).Remegtem,mint a kocsonya,nehogy bajt csináljak.Kevés magzatszurok volt a pelusban,na én kb. 15 törlőkendőt elhasználtam,te jó ég!Majdnem 2 óránként ki akartam cserélni állandóan,pedig alig volt benne némi pisi.
Igazából nem történt semmi különös,a bénázásomtól eltekintve :) és amúgy is ilyen izgulós típus vagyok,mindent túlbonyolítok!
Még most is,ha becsukom a szemem,magam előtt látom a kis pöttöm babát,meg a remegő kezeimet...hú,hát izgi volt.
Azóta persze belejöttem,már 17 hónapos a nagyfiam!
Nálad már lezajlott az első cserebere? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!