Milyen lett a szexuális életetek így, kb.10 hónappal a szülés után?
csak nekem lett sokkal rosszabb? :)
én még szoptatok és a libidóm hát.. még nem az igazi. a férjem eleinte az anyát látta bennem, nem voltam elég vonzó így neki. dehát eltelt pár hónap és nem sokat javult a dolog. alig szexelünk és ok, még nem az igazi a hasam, de u.annyi kiló vagyok mint előtte.
Szerintem a szoptatás alatt nem éppen olyan hormonok termelődnek, amitől nőne a libidó... Hiszen most elsősorban a gyermeked táplálása a tested célja, nem a következő gyerek gyártása. (már ha értek, mire gondolok - ez a természet)
Nekünk azóta jobb a szexuális életünk, mióta alig-alig szoptatok, de amíg csak szoptattam, elég siralmas volt. És nem azért, mert fáradtak voltunk, egyszerűen a testem ellenkezett.
Szia!
7 hónapos koráig szoptattam a lányom. Elapadt a tejci, megjött a mensim, rá még kb. egy hónap és újra a régi vagyok! A szex jóbb mint valaha! A hormonok okozzák a szopi alatti "étvágytalanságot". Kitartás csajok, lesztek még szexistennők:)! Addig is azért gondoskodjatok apuciról, nehogy elszökjön mire visszatértek!
nekem csak olyan,hogy 6,4hetes pocis vagyok újra :-)
és ezt a nagyobbik(aki most volt 11hónapos)mellett hoztuk össze.9hónapos koráig szoptattam,addig nálunk is csak olyan muszáj szex volt.de azóta visszaálltam,és még most is egész kívánós vagyok.
úgyhogy fel a fejjel,amint leálltok a szoptatással,helyrejöttök :-)
Kb. havonta 1x vagyunk együtt:((
este csak aludni tudok,meg párom is max az anyát látja bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!