Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szülés után hogy alakult a...

Szülés után hogy alakult a szexuális életetek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 09:38
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nálunk apuka nem akar. Rajtamaradt, hogy az utolsó 5 hónapban nem volt szex.
2010. máj. 15. 09:41
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Mi szülés előtt kb. 6 hétig nem voltunk együtt, majd a 6 hetes vizsgálat után először. Nem volt túl jó, a hormonok miatt elég száraz ilyenkor a hüvely. Azóta kb. hetente 1X, de remélem visszaáll a régi rend hamarosan. Habár két gyerek mellett kicsit macerás: mikor, hol, fel ne ébredjenek, ne kapkodjuk el stb. Őszintén szólva nem ez most a legfontosabb az életemben, pedig előtte az volt :)
2010. máj. 15. 09:47
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon sok múlik a párodon - szerintem. Mert lehet, hogy Te az átvirrasztott éjszakák után csak jó szóra, derékmasszázsra vágysz, vagy csak arra, hogy figyeljen a picire amíg te végre nem 2 perces zuhanyt veszel, hanem inkább egy jó félórát fekszel a kádban. Ha ezeket ő társként, apaként érzi át és tolerálja, akkor semmi baj, és persze, hogy előbb-utóbb kedved támad odabújni hozzá. De van a másik véglet, amiről többet tudok... Még ki se csomagolsz, de már elvárja, hogy odavoltál szülni 3 napig, őneki ezidő alatt felszaporodott a hormonszintje és jár neki valami. Tökmindegy hogy fáradt vagy, aggódsz hogy lesz-e elég tejcsi mire felébred a babád, őneki akkor is szüksége van a szexre. Mert férfi és neki jár. Jobb esetbe megvárja amíg elaltatod a babát, rosszabb esetben puffog, ha félidőben felkelsz mellőle és a kiságyhoz mégy megnyugtatni a picit. Aztán persze, alszik egy nagyot, talán még horkol is, te pedig próbálod visszaaltatni életed egyetlen értelmét - nekem kettő van, mert van egy nagyobb lányom is:) -, hogy majd te is tudj pihenni egy picit. Lehet, kicsit elrémisztettelek, de sajnos van ilyen is, olyan is, és ismeretlenül is azt kívánom Neked, hogy a párod apa és társ legyen és ne csak papíron...
2010. máj. 15. 09:51
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Szülés után három héttel már szeretkeztünk, behatolás nélül persze. 8 héttel szülés után közösültünk először. Nem túl gyakori, de rendszeres a szexuális életünk: hetente egyszer, hétvégén vagyunk együtt. Ez pillanatnyilag mindkettőnket kielégít (kettőnk közül én, a nő vagyok az, akinek nagyobb a libidója), meg az időbe is csak így tudjuk beleszorítani, mert hasfájós a babánk, délután-este nagyon nyűgös, nehéz elaltalni.

Síkosítót korábban is használtunk, és most is. Nem szégyen. :-)

2010. máj. 15. 10:16
 5/18 anonim ***** válasza:
65%
Mi sem terhesség alatt,mivel veszélyeztetett voltam, sem utána soha többé:)) apuka vigyázni akart rám, én meg elváltam:)
2010. máj. 15. 11:08
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk 6 hét után bele kellett jönni, de gyakoroltunk. Aztán most már dolgozom, fogamzásgátlót szedek megint, és olyan hulla vagyok, hogy igy egyszerűen nem megy, akármit csinál a férjem kiábránditónak tartom :( Szerintem a tablettától van :( De ha a férjed nem akarja, hát, meg kéne beszélni, miért nem.
2010. máj. 15. 11:25
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Sehogy...nincs kedvem az egészhez, neki lenne. 2 éves a gyerek, alig voltunk együtt.
2010. máj. 15. 13:46
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sincs kedvem hozzá. Terhesség alatt veszélyeztetett voltam, szülés után folyton szoptattam, megszűnk minden amit szeretkezésnek hívnak. 2 éves a fiunk.
2010. máj. 15. 19:42
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Kedvem nekem sincs, meg őszintén szólva minden egyes közösülés fájdalommal jár, így minden egyes együtlét előtt azon parázok fájni fog-e.. Lehet már ez is baj.. Pedig már hónapok teltek el a szülés óta...
2010. máj. 15. 21:32
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy, hat hos a fiunk es meg nem voltunk együtt.Es ahogy kinez nem is mostanaban leszünk.De jo erzes hogy legalabb nem vagyok egyedül.
2010. máj. 16. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!