Szülés után hogy alakult a szexuális életetek?
Megszűnt a szex mert a VOLT feleségem annyira kitágult,hogy az öklöm is befért a farkam mellé... Nyűglődtünk pár évig,popószex,szopcsi,alkarnyi műfarkak stb. de végül elváltunk, a válás oka 90%-ig ez volt....
Most egy lóval él együtt. De legalábbis ekkora kell legyen az utódomnak vagy harangozhat! Talán nyers duma de legalább igaz.
szia. hát egy szó jutott eszembe a kérdésed olvasása hallatán: SEHOGY :-)
4.5 hós a lányom, a terhesség utolsó 1 hónapjában nem közösültünk, majd megvártuk a 6 hetet. Férjem már nagyon várta a "nagy találkozást újra", de én a hátam közepére kívántam...
A kislányom nagyon hasfájós volt, mindig sírt, nem akart enni, és hízni, stb, stb...
Azóta is max hetente egyszer vagyunk előtte, de nem élvezem úgy mint szülés előtt. Fura ez a dolog, de biztos helyreáll idővel.
Ja, a férjemnek meg azóta jobb, mert kicsit szűkebb lettem :-)
9:24-es UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ROSSZUL VAGYOK TŐLE!!!
Nekünk szülés után 5 héttel volt az első sex-azaz tegnap.
Én már 2 héttel a szülés után iszonyatosan kívántam a párom és ő is engem már nagyon!!
Szerintem baj lehet ha nem kíván téged!!
Terhesség alatt is végig szexeltünk...!
9.24, ez nem nyers duma, hanem szánalmas, és primitív, elég ostoba, és bunkó vagy, de ez legyen a te problémád.
Kérdező, mi is 6 héttel szülés után voltunk együtt, utána meg kb. hetente-kéthetente, mert én sem kívántam a hátam közepére sem, szűk és száraz voltam, fájt, de a párom miatt rávettem magam. 7 hónappal a szülés után volt először jó, azóta teljesen oké a szexuális életünk. Mindenképpen beszélj a pároddal, mert erre rámehet a kapcsolatotok! Egy jó, őszinte beszélgetés nem árt. Drukkolok, hogy minden helyrejöjjön!
Húú, csajok. Szomorú ezeket olvasni. a környezetemben is sok kismama panaszkodik, hogy mióta baba van azóta no keksz. Rám meg irigykednek, mert 11 hós baba mellé újra babát terveztünk és jött is és mondogatják, hogy na, ti legalább a jelek szerint is bújtok...
Mi egészen a legvégéig együtt voltunk a terhesség alatt és alig bírtuk kivárni a 6 hetes kontrollt. Szép volt a szülés utáni első, mégha kicsit újra bele is kellett rázódni. Aztán ugyanolyan jó lett mint volt. Semmi zavart nem okozott a baba. 1-2-szer volt csak olyan, hogy pont keksz közben sírt fel és akkor abbahagytuk, bementünk hozzá visszaaltatni. Nem mondom, hogy nagyon sűrűn, de rendszeresen vagyunk együtt most is hogy újra babát várok.
És ugyanolyan jó így pocakkal is. Trükközünk, más a póz, de nem gond :D
Szülés utáni hetekben nagyon kívántam, de persze megálltuk, hogy ne. Utána kb. 1,5 hónapig nem nagyon, örültem, ha ágyba dőlhetek és aludhatok, de aztán belejöttünk. :) Fájdalmas volt az elején, szoptatás alatt az Ovesytn krém sokat segített.
Azt hiszem a hormonok és a fáradtság nagyon befolyásolja a dolgot, de kicsit tudatosan is rá lehet segíteni, hogy egymásra találjatok. Az mondjuk nem hangzik jól, hogy a férjed nem akarja. Nem volt véletlenül bent szülésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!