Milyen irányba változott a szexuális életetek minősége
szülés után? És a vágy?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék kik vannak többségben.
2009. júl. 7. 13:24
1/10 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem én a kisebbség vagyok. Szülés óta (8 hónapja) semmi. Se vágy, se tett! :((
2009. júl. 7. 13:29
2/10 anonim válasza:
10 hónap alatt kb. 5X voltunk együtt. Szinte egyáltalán nem kívánom, ha mégis, akkor vagy a gyerek vétózza meg (felkel, nyűgös, stb.), vagy már apának nincs kedve... Nálunk így elég gyatra lett. Ráadásul mikor együtt is voltunk, akkor meg fájt.
2009. júl. 7. 13:36
3/10 anonim válasza:
bennem sincs vágy:(( úgyhogy elég rossz a helyzet.
2009. júl. 7. 14:00
4/10 anonim válasza:
Nálunk se valami fényes a helyzet. Régen szinte minden másnap, sőt néha minden nap szerelmeskedtünk, most jó ha hetente-kéthetente egyszer... (1 éves a fiam)
2009. júl. 7. 14:09
5/10 anonim válasza:
Szia!
Hát én rácáfolnék erre a sok reossz tapasztalatra.Nekünk 2 gyermekünk van és nagyon szeretünk eggyütt lenni.Én is ugyanúgy kívánom apát.Lehet hogy kicsit másképp de nem sokkal másképp.Persze ahhaz partner is kell.A második szülés után még a 6 hete se vártuk ki,mert nem bírtuk.És nagyon jó volt.:)
Most megint terhes vagyok szerintem ez magáért beszél...
A gyerek ne legyen akadály egy kis összebújásra.Ott a fürdő vagy mi csináltunk olyat is hogy amíg vigyázott valaki a gyerekekre mi elvonultunk egy pléd társaságában.
Nem szabad ezt feladni,mert akkor meghal a szerelem is.Az csak duma hogy anélkül is lehet boldog egy kapcsolat.Igenis szükség van egy kis eggyütt töltött időre.Ha meg nncs kedvetek akkor bízzátok rá magatokat apár ő majd úgyis meghozza.:)
2009. júl. 7. 14:35
6/10 anonim válasza:
Én 3 hónapja szültem, de még mindig fáj a gátseb helye. Rágondolni is rossz a szexre...sajnos:(
2009. júl. 7. 14:35
7/10 anonim válasza:
1 év távlatában sajnos én sem vagyok egy lepedőzsonglőr...
2009. júl. 7. 15:13
8/10 anonim válasza:
mi is havi kétszer háromszor... de akkor beleadunk mindent:-) hullafáradtak vagyunk, férjem háromműszakban dolgozik, én meg alig várom, hogy este legyen, és nyugi körülöttem. szóval gáz...
2009. júl. 7. 20:29
9/10 anonim válasza:
Én is inkább a pozitív táborhoz csatlakozom.Vágyam semmivel sem hagyott alább,sőt...és nem is fájdalmas,ugyanúgy élvezem,mint előtte,csak annyi,hogy egy kicsit hosszabb előjátékra van szükségem.
Kitartást kívánok!
7hete szültem
2009. júl. 8. 09:16
10/10 Kriszta66 válasza:
Nekem a vágy az volna csak a páromnak sokszor nincs kedve :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!