Más is érezte már így magát? Rossz anya vagyok?
Már a 41 hétben járok. A 32 hét óta veszélyeztetett vagyok, kétnaponta járok orvoshoz, és azt hallgatom, hogy "csak még pár napot bírjunk ki". Folyamatos testi-lelki készültségben voltam, már 10 hete, hogy bármikor szülhetek!
Erre most még ennyivel túlhordom. A doki azt mondta, hogy jövő hétfő előtt nem indítja meg a szülést, és eddig semmi jele, hogy magától megindulna :(
A baba jól van, és tudom, hogy ezzel kéne törődnöm, de én már teljesen depressziós lettem, már fel sem akaro kelni az ágyból. Úgy érzem, hogy a természet bolondot csinált belőlem, és már nem bírom tovább a terhességet, elegem van. Már a babával sem beszélgetek. Elegem van, aztán meg bűntudatom:( A tegnap egész este sírtam. Rossz anya leszek? Volt már így más is?
Szia!
Mintha magamat olvasnam:)
En is 10 nappal tulhordtam a kisfiamat.Raadasul nyar volt,en is vizesedtem a hasam akkora volt,hogy mindenki azt hitte,hogy ikreket varunk.
Egy ideig azzal toltottem az idot,hogy kiprobaljam az itt olvasott szules beindito praktikakat.De egyik se jott be igy a vegen mar en is teljesen kesz voltam.
Nem vagy rosz anya es nem is leszel az.Ez termeszetes,hogy igy erzel,sokan voltunk,vagyunk es leszunk igy.
Nezd meg a kedvenc filmjeidet(erre baba utan nem lesz lehetoseged:) vagy hivd meg a baratnoket egy kis csaj-partira.
Amugy az en babam is nagyra sikeredett(3921 gramm es 60 cm volt):)
Konnyu szulest kivanok neked.
Ja,es mindenkeppen irj,ha mar meg van a babad:)
10 honapos kisfiu anyukaja
12.33-as vagyok!
Nekem a nődokim nagyon megértő volt,ő vigasztalt,amikor kiborultam és a párom persze!
A fiam ma 22 hónapos és minden szenvedést megért!
Te is így fogod érezni nemsokára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!