Volt már úgy valakivel, hogy a kitolást szinte meg sem érezte? Hogy olyan gyorsan történt, hogy szinte észre sem vette?
Bocs a fura kérdésért, de én most vagyok a 41. hétben, pontosabban 40+2. A doki azt mondta, ha péntekig nem lesz semmi, akkor péntek reggel menyjek be és megindítják.
És most úgy az eszembe jutott, hogy egyáltalán létezik olyan, hogy vki a szülést szinte meg sem érzi, csak a vajúdást szenved végig?! Mert itt mindenki a szülés fájdalmáról beszél, de egy sincs, aki azt mondaná, hogy nem minden esetben fáj annyira.
én!:)
16 órát vajjúdtam, sírva-üvöltve kértem, hogy császározzanak meg, komolyan azt hittem, hogy belehalok.
Mikor végre szülhettem, a 4. nyomásra megvolt a fiam, a kitolás semmi nem volt a vajjúdáshoz képest, legalábbis nekem.
Picit félek is a szüléstől, még van 13 hetem, remélem most könnyebb lesz.
Biztosan létezik olyan, aki konkrétan a szülést már nem érzi, vagy ha érzi is, nem annyira fájdalmas. Én 8 héttel ezelőtt szültem a kislányomat. Több mint 15 órát vajúdtam, utána 65 percig nyomtam kifele a babát (igaz, nagy baba volt 3950 g, 58 cm én meg kis termetű). Hááát...azt nem kívánom senkinek. Szerencsés, akinek legalább a kitolás könnyen megy. Én nagyon megszenvedtem...aranyér, hüvelyfalsüllyedés, hólyagsérv. De...van egy aranyos kislányom, ami mindent kárpótol :-)
Könnyű szülést kívánok!
Én háromszor szültem és azok közé tartozom akik meg sem érezték a kitolást 15 percetnél többet nem töltöttem a szülőszobán egyik babával sem,sőt a lányom olyan gyorsan jött hogy a dokinak annyi ideje sem volt hogy fölvegye a kesztyűjét.Az első fiammal 3 órát vajúdtam a lányommal 1 óra 45 percet a harmadik gyerköccel pedig 3 óra 15 percet.Most várom a negyedik babámat és bizom benne hogy most is ilyen könnyű lesz.
21hkm
Szia!
Kétszer szültem, most várom a 3. babát 2 héten belül szülünk :)
Az első babánál 12 órát vajúdtam, de a kitolást meg sem éreztem.
Mindig mondták, hogy ha jön a fájás akkor nyomjak...én meg nem éreztem fájást nyomtam amikor szóltak :)
A második baba 86 perc alatt született meg. Vajúdás sem fájt nagyon (erősebb mensi) szintén nem éreztem a tolófájásokat.
Szülésznőm szerint a nők 15-20%-a nem érzi a tolófájásokat, én ezek szerint ide tartozom és nagyon szerencsésnek érzem magam
:)
Remélem a 3. szülésem is könnyű lesz
Neked is szép, könnyű szülést kívánok!
Ne izgulj a baba és a tested tudja mit kell tenni, Te csak erős legyél és ne hagyd el magad!
Meglátod életed legszebb élménye lesz!
16:43-as vagyok!
A 2. kisfiam nekem is úgy született, hogy a kis keze a feje mellett volt, tényleg mint a Superman-nek
:D
Azóta is a plafonról szedem le :) mindenhová mászik, pedig már 3 éves lesz
:)
Lehet, hogy nekem is ezért volt olyan gyors ez a szülésem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!