Történt már valakivel ilyen? Mennyire lehet hinni az ilyesminek?
En kb mar egy hete minden ejszaka szulok, egyik reggel meg oldalba is vagtam a parom, hogy vegye fel a kicsit, mert sir, en meg most szultem es meg nem tudok kimaszni az agybol :).
36 hkm
Szerintem annyira nem lehet rá mit adni.Te azt álmodod ami ugye minden álmod:)Tehát ebből arra is lehet következtetni hogy félsz 1 picit a szülésről mert az az álmod hogy nem volt annyira fájdalmas:)
Remélem valamennyire érthető voltam!
Sok boldogságot nektek a babához!
Az elsővel gyakran álmodtam ,hogy vajúdok, meg szülök. Álmomban persze sosem fájt :DDD
De ettől még időre szültem.
Igazából mi a kérdésed????
velem nem történt ilyen, de azt olvastam, hogy normális jelenség, a szervezeted, agyad készül a feladatra, és úgyis gondolom elég sokat jár ez a téma az eszedben nem? fogd fel pozitív jelnek!
sok boldogságot, könnyű szülést kívánok!
Ige,egyre többet gondolok a szülésre.És félek is tőle egy kicsit,nem a fájdalom miatt,hanem amiatt,hogy minden rendben legyen.
Már alíg várom,hogy megszülessen a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!