Szülés után fizettünk a dokinak (természtesen), de keveselte, fordult már elő valakivel még?
Nos, ez esetben nincs más teendőtök, mint kiegészíteni: adjatok neki egy vaskos borítékot, amiben mindössze egy "KÖSZI!" feliratú cetli van.
50.000 Ft nem kevés pénz, főleg egy friss babás, kisgyerekes családnak, szóval én a helyetekben nem gondolkoznék, hogy adjak-e még neki, mert a válasz egyértelműen nem.
A hálapénz nevében is benne van, hogy HÁLA. Azt pedig, hogy én mennyire vagyok hálás, szeretem magam eldönteni. Ennyit tudtatok adni és kész. Ugyan, mit csinál, ha nem fizettek neki többet?
Nem vagyok se a hálapénz mellett, sem ellene, de nagyon tud irritálni, amikor azt hallom, hogy ez a doki ennyit vagy annyit kér a szülésért. Miért, ha kevesebbet adsz, bent hagyja a gyereket? Ugyan.
Igen,ismerek ilyen dokit,még hozzá egy vas megyei városban...Sima szülés nála 100ezer.
és még így is rengeteg kismamája van.Nem értem.
Volt akinek visszadobta a boritékot,h nem fél kézzel melozott,rengeteg kismamának lesznek nála komplikációk,sőt sajnos babát is vesztettek el és mégis hozzá járnak. Bár abban a városban van két doki összesen,de onnan 30km.re meg vagy 30 nődoki. Nem bírom ép ésszel felfogni. Doki miatt vesztette el a babáját a barátnőm is.
Hagyjátok a francba a dokit,igy utolag nézve az 50 ezret is kár volt oda adni,elmegy másik dokihoz majd 6 hetes kontrollra.
Írd meg ide az esetet, kórház és orvos nevével:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!