Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után fizettünk a...

Szülés után fizettünk a dokinak (természtesen), de keveselte, fordult már elő valakivel még?

Figyelt kérdés
Sajnos a következő képpen jártunk: Feleségem szült egy bizonyos kórházban egy bizonyos dokinál akihez előtte is folyamatosan jártunk a terhesség alatt. Vizsgálatokkor is nem kevést pénzt fizettünk, majd a szülés után betettünk a borítékba 50K. Úgy gondolom ez nem kevés pénz, nekünk pláne nem a törlesztések mellett plusz van még kisgyerekünk is. Másnap reggel a doki közölte a feleségemmel, hogy ő nem ennyit szokott kérni ezért legyünk szívesek egészítsük ki. Nem is tudom hogy ez megalázó, vagy szánalmas. Van egy érzésem hogy talán nem egyedüli eset... Mondanom sem kell, hogy párom majdnem sírva hívott a kórházból.
2011. szept. 4. 09:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen hülye ez a doki. És kiegészitettétek? Ekkora bunkót.
2011. szept. 4. 09:19
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
egy fillért ne adjatok neki!!!
2011. szept. 4. 09:20
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
50K= ?
2011. szept. 4. 09:22
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Most mondjam, hogy a betegek szoktatják rá az orvosokat a hálapénzre? Mindenesetre ez az orvos állati nagy tahó. Nekem biztos elborult volna az agyam, és elküldtem volna a büdös francba. Talán fel is jelenteném.
2011. szept. 4. 09:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ez esetben nincs más teendőtök, mint kiegészíteni: adjatok neki egy vaskos borítékot, amiben mindössze egy "KÖSZI!" feliratú cetli van.

50.000 Ft nem kevés pénz, főleg egy friss babás, kisgyerekes családnak, szóval én a helyetekben nem gondolkoznék, hogy adjak-e még neki, mert a válasz egyértelműen nem.

A hálapénz nevében is benne van, hogy HÁLA. Azt pedig, hogy én mennyire vagyok hálás, szeretem magam eldönteni. Ennyit tudtatok adni és kész. Ugyan, mit csinál, ha nem fizettek neki többet?

Nem vagyok se a hálapénz mellett, sem ellene, de nagyon tud irritálni, amikor azt hallom, hogy ez a doki ennyit vagy annyit kér a szülésért. Miért, ha kevesebbet adsz, bent hagyja a gyereket? Ugyan.

2011. szept. 4. 09:25
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ismerek ilyen dokit,még hozzá egy vas megyei városban...Sima szülés nála 100ezer.

és még így is rengeteg kismamája van.Nem értem.

Volt akinek visszadobta a boritékot,h nem fél kézzel melozott,rengeteg kismamának lesznek nála komplikációk,sőt sajnos babát is vesztettek el és mégis hozzá járnak. Bár abban a városban van két doki összesen,de onnan 30km.re meg vagy 30 nődoki. Nem bírom ép ésszel felfogni. Doki miatt vesztette el a babáját a barátnőm is.

Hagyjátok a francba a dokit,igy utolag nézve az 50 ezret is kár volt oda adni,elmegy másik dokihoz majd 6 hetes kontrollra.

2011. szept. 4. 09:25
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Már hallottam ilyet. Ha az orvossal nem volt megbeszélt ár, akkor ne adjatok többet.
2011. szept. 4. 09:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg ide az esetet, kórház és orvos nevével:

[link]

2011. szept. 4. 09:29
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly szültem,magánrendelésre jártam,majd szülés közeledtével megkérdeztük a dokit,mi a szokás.nem mondott fix összeget,csak annyit,hogy a korosztály 60körül szokott kapni.annyit adtunk,hozzáteszem,nagyon körültekintő orvos,évek óta hozzá járok,egy csomó nyavalyából kikezelt,és mindig naprakész,ha rólam van szó,ha bármilyen vizsgálatra ,vérvételre mentem,sosem vártam 2-3 percnél többet sehol.a ti orvosotok igen bunkó,és vérlázító amit csinált,tuti feljelenteném.
2011. szept. 4. 09:43
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg jó, írjatok oda ahová az előző válaszoló mondta, nehogy még több emberrel megtegye! Szegény feleséged, nem csoda, hogy majdnem sírt és sírtam is volna pedig nem vagyok az a típus de ez borzasztó megalázó! Hogy fér a pofájára egy frissen szült kismamának ilyenekkel jönni, büdös bunkó! Akkor már mondta volna inkább neked de azt meg tuti nem merte volna! Én biztosan nem adnék neki semmit, milyen kiegészítés?? Ez hálapénz, örüljön, hogy kapott egyáltalán valamit!
2011. szept. 4. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!