Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után fizettünk a...

Szülés után fizettünk a dokinak (természtesen), de keveselte, fordult már elő valakivel még?

Figyelt kérdés
Sajnos a következő képpen jártunk: Feleségem szült egy bizonyos kórházban egy bizonyos dokinál akihez előtte is folyamatosan jártunk a terhesség alatt. Vizsgálatokkor is nem kevést pénzt fizettünk, majd a szülés után betettünk a borítékba 50K. Úgy gondolom ez nem kevés pénz, nekünk pláne nem a törlesztések mellett plusz van még kisgyerekünk is. Másnap reggel a doki közölte a feleségemmel, hogy ő nem ennyit szokott kérni ezért legyünk szívesek egészítsük ki. Nem is tudom hogy ez megalázó, vagy szánalmas. Van egy érzésem hogy talán nem egyedüli eset... Mondanom sem kell, hogy párom majdnem sírva hívott a kórházból.
2011. szept. 4. 09:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Uhh ez nagyon durva!!!!Én sem adnék már neki!!!De igazából más az amikor az ember ebbe a helyzetbe kerül,úgyhogy nem tudom.

Legalább a kórház nevét írd le legyél olyan aranyos.

2011. szept. 4. 15:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Durva az biztos,ilyen nincs,csak akkor mondhatják meg,hogy mennyi az összeg,ha magánkórházban szül valaki!Szörnyű,hogy ilyen van!Remélem egy forintot nem adtatok neki,ezek után nem érdemli meg!
2011. szept. 5. 10:28
 23/26 anonim ***** válasza:
Úristen,mekkora egy szemét.Szó szerint nekem fáj h van ilyen.Nem hogy nektek!!!Szerintem is a legjobb ötlet,elvinni a hírét,mást ne tudjon így megalázni.Amúgy engem is érdekelne,hol volt és ki.Én a borítékba tennék egy cetlit és írnék rá egy összeget:D
2011. szept. 5. 13:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Felháborító! Írd már meg légyszi, hogy hol és ki volt az!?
2011. szept. 6. 23:51
 25/26 anonim válasza:

Mondd meg Neki, hogy adjon az előző 50-ről számlát szülés levezetése címszóval, aztán majd kiegészíted.

Számlát úgysem ad.

De tetszett az egyik hozzászóló ötlete is. Tegyél a borítékba cetlit: "köszi" :)

De én is tuti kiadnám azon az oldalon a doki nevét miután kijött a feleséged a kórházból.

Így utólag amúgy is mit tud tenni a doki....a baba már kint van :)

Inkább ló..szt a seggébe, mint pénzt a zsebébe!

2011. szept. 8. 20:17
 26/26 anonim válasza:
11/26.Én még szegény orvost nem láttam.Annak kellett volna kicsavarni a nyakát, aki először dugott vastag borítékot a doki zsebébe.Nekik nem volna elég 20 ezer forintos órabér sem, akkor is elfogadnák szemrebbenés nélkül a HÁLA pénzt.Nézzenek már körül, más család gyerekekkel, mennyiből kell,hogy ki tudjon jönni a fizetéséből?Mégsem szaladgál külföldre,mint a sok orvos, akiket az állam kitanítatott, ki sem engednék egyet sem, tessék itthon gyógyítani, itt tette le az "esküt" nem??
2016. jan. 4. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!